CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | AMB ESTILS

Logotip
Portada > Àmbits > Educació

Educació

L’Ajuntament de Montornès treballa per oferir oportunitats educatives al llarg de la vida, millorar l’èxit educatiu i fomentar la cohesió social del municipi. El departament d’Educació, juntament amb altres departaments municipals, desenvolupa polítiques educatives en aquest sentit a través d’equipaments, serveis i projectes.

Imatge de promoció de les activitats extraescolars del curs 2023-24
Imatge de promoció de les activitats extraescolars del curs 2023-24

Informació i inscripcions per a les extraescolars del curs 2023-24

Les AMPA de les escoles d’infantil i primària amb el suport de l’Ajuntament i en el marc del Pla educatiu d’entorn han treballat en l’elaboració d’una oferta d’activitats extraescolars conjunta per al curs 2023-24.

N'hi ha més d’un centenar que toquen diversos àmbits com l’esport, la ciència i la tecnologia, els idiomes, el reforç educatiu, les arts o el lleure.

Totes les activitats són obertes a qualsevol infant del municipi amb independència de l’escola on estudiï. D’aquesta manera s’amplien les opcions per als infants i s’afavoreix la interrelació entre l’alumnat dels centres.

Les inscripcions i les trobades informatives es van posar en marxa el 19 de juny de forma coordinada entre tots els centres.

Podeu consultar-les en el document adjunt:

Centres educatius

Pla Educatiu d'Entorn

L’Ajuntament desenvolupa el Pla Educatiu d’Entorn des del curs 2016-17 a partir d’un conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

L’objectiu del projecte és donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. D’aquesta manera, es pretén treballar per la convivència i la cohesió social, així com afavorir l’èxit educatiu de l’alumnat en totes les dimensions: personal, acadèmica, social i laboral.

El Pla també contempla la promoció de l’educació intercultural i dels estils de vida saludable.

Eduquem i gaudim en família

El departament d'Educació publica trimestralment el programa “Eduquem i gaudim en família” amb l'objectiu d'oferir a les famílies un referent amb el recull de totes les propostes familiars amb contingut educatiu que es desenvolupen a Montornès.

Facebook - Infancia i Educació Montornès

Instagram - @educaciomontornes

Notícies RSS

 1. Imatge de la programació.
  25/09/2023
  Una vintena d’activitats conformen la programació, entre les quals hi ha espectacles, sessions de contes, jocs i xerrades, així com activitats mensuals com l’Espai de Debat Educatiu (EDE) i l’espai …
  Arxivat a: Educació
 2. .
  20/09/2023
  L’Ajuntament hi destinarà 60.000 €, dels quals 48.000 aniran a les escoles i 12.000 als instituts. El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el 21 de setembre i finalitzarà el 10 d'octubre.
 3. Benvinguda a l'alumnat de l'Escola Can Parera
  06/09/2023
  Un total de 1.423 alumnes han assistit al primer dia de classe a a les cinc escoles d’Infantil i Primària de Montornès. També els 815 alumnes que cursen l'ESO als instituts. El dimarts 12, començ…
 4. .
  04/09/2023
  Fins al moment, l’Ajuntament ha tramitat 489 sol·licituds, dels quals 310 ja s’han resolt favorablement en la primera resolució. Amb el número IDALU, les famílies poden consultar la resolució …

Espai de Debat Educatiu (EDE)

L’Espai de Debat Educatiu és un programa d’acompanyament a l’escolaritat i es planteja com un fòrum de reflexió i intercanvi sobre educació. Ofereix als professionals de l’educació i a les famílies la possibilitat de reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació amb l’objectiu de consensuar criteris i millorar la coherència educativa al municipi. 

Inscripcions: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona