CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El programa Eduquem i gaudim en família torna amb jocs, xerrades i espectacles

El programa Eduquem i gaudim en família torna amb jocs, xerrades i espectacles

26/01/2022

Aquests dies ha començat la nova programació municipal d’activitats recollides en el programa Eduquem i gaudim en família. Hi ha una vintena de propostes que es perllongaran fins a l’abril i que s'adaptaran a possibles canvis en funció de l’evolució de la pandèmia.

Les sessions de contacontes a la Biblioteca i la primera trobada de l’Espai de Debat Educatiu d’aquest any han posat en marxa la nova programació Eduquem i gaudim en família.

Els departaments municipals d’Educació i Infància han recollit tot de propostes familiars amb contingut educatiu que tindran lloc a Montornès entre el gener i l’abril.

El programa torna a estar condicionat per l’evolució de la pandèmia, de manera que depenent de les mesures de cada moment l’organització podrà realitzar-les de manera telemàtica o bé ajornar-les.

Xerrades, contes i més

Les xerrades per a famílies tornen a tenir-hi un pes important, amb tertúlies sobre temes com el procés de deixar els bolquers (4 de febrer), el canvi d’etapa a partir de l’ESO (18 de febrer), la construcció de models alternatius de masculinitat (4 de març), o recomanacions literàries per tenir a la biblioteca de casa (1 d’abril).

Precisament, bona part de les propostes giren al voltant de la lectura, amb 9 sessions de contacontes a la Biblioteca a càrrec d’artistes com Mercè Rubí, Mon Mas, Sherezade Bardají, Lídia Clua i Sandra Rossi.

De nou, la programació teatral Montornès Aixeca el Teló reserva una part de l’oferta d’espectacles a les famílies. Enguany és el cas de Núvol Núvol amb Periferia Teatro (12 de febrer), dedicada a l’amor romàntic, i Histriònic, amb la cia. El Replà (26 de març), que gira a l’entorn de l’assetjament escolar.

L’empresa Totsona tornarà al Centre Infantil Pintor Mir amb un taller d’estimulació musical en família per potenciar el desenvolupament dels infants i reforçar els vincles afectius.

El programa també incorpora propostes fixes com les sessions de l’Espai de Debat Educatiu (14 de gener, 11 de febrer, 11 de març i 8 d’abril) que aquest curs reflexiona sobre l'ús de les pantalles en infants i joves, amb la col·laboració de professionals del Pla de prevenció en el consum de drogues, pantalles i riscos associats de la Mancomunitat del Galzeran, Crític.  També hi figuren els espais de joc a La Peixera i Pintor Mir (28 de gener, 11 de febrer, 25 de març i 8 d’abril).

Podeu consultar el detall de les activitats al document adjunt. Algunes d’elles requereixen de reserva prèvia al web entrades.montornes.cat, mentre que per a d’altres és necessari apuntar-se contactant amb el Centre Infantil Pintor Mir a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al telèfon 671 001 527.

Arxivat a: Educació, Infància
Imatge del programa.
imatge: cookie_studio
imatge: Lídia Clua
Un moment de l'obra "Histriònic". (imatge: El Replà)
(imatge: Dàmaris Gelabert)
Primera sessió del curs 2021-22 de l'EDE de Montornès.
Espai de joc al Centre Infantil Pintor Mir.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona