CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Borses de treball vigents de processos selectius finalitzats

Borses de treball vigents de processos selectius finalitzats

Convocatòria per seleccionar 5 integradors/es socials i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Convocatòria d'urgència per seleccionar monitors/es esportius/ves per a la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Convocatòria per seleccionar un tècnic d'administració general (TAG), cap del Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC), en règim de funcionari de carrera, i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Convocatòria per seleccionar un oficial de segona d'obres i serveis, en règim laboral temporal, mitjançant contracte de relleu i la constitució d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i/o substitucions.

Convocatòria per seleccionar un/a tècnic/a de prevenció de riscos laborals en règim funcionari interí i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Convocatòria del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de monitor/a de lleure per cobrir possibles vacants i substitucions.

Convocatòria del procés selectiu d'educador/a Escola Bressol per a la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Convocatòria del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de director/a esportiu/va per al Casal d'Esports de l'Ajuntament de Montornès del Vallès.

 

 

Convocatòria del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball de coordinador/a esportiu/va per al Casal d'Esports de l'Ajuntament de Montornès del Vallès.

Convocatòria del procés selectiu d'arxiver i gestor documental i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Convocatòria per a seleccionar 1 persona orientador/a laboral règim laboral de contracte temporal i la constitució d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants, d'acord amb el Programa Professional Ocupacional Dual (SOC-FPODUAL) subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Convocatòria del procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball d’auxiliar d’educació infantil per a cobrir possibles vacants i substitucions.

Convocatòria per a la creació d'una borsa per a seleccionar socorristes per a les piscines d'estiu per cobrir possibles vacants i substitucions.

Convocatòria per urgència per a seleccionar professors/es de saxòfon i llenguatge musical per a la creació d'una borsa de treball per a cobrir possibles vacants i substitucions.

Convocatòria del procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball de personal per al Casal d'Estiu: monitors/es esportius/ives, monitors/es de lleure i vetllador/a (2023)

Convocatòria per urgència, per seleccionar professors/es de violí i llenguatge musical per a la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Convocatòria per a la selecció d'un/a subaltern/a per a l'Escola de Formació d'Adults Marinada, dintre dels Plans d'Ocupació Locals. 

CONVOCATÒRIA DEL CONCURS-OPOSICIÓ PER A LA SELECCIÓ D’UN/A TÈCNIC/A D’ADMINISTRACIÓ GENERAL, EN RÈGIM DE FUNCIONARI/ÀRIA DE CARRERA EN LA PLANTILLA DE L’AJUNTAMENT DE MONTORNÈS DEL VALLÈS CORRESPONENTS A L’OFERTA EXTRAORDINÀRIA D’ESTABILITZACIÓ D’OCUPACIÓ TEMPORAL I LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL PER COBRIR POSSIBLES VACANTS I SUBSTITUCIONS.

LLOC DE TREBALL: CAP DE L'ÀREA D'ACCIÓ SOCIAL

Referència procés: EST CAF CO 001

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona