CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Dia Universal dels Drets dels Infants, a les xarxes

El Dia Universal dels Drets dels Infants, a les xarxes

16/11/2020

Fins al 23 de novembre, l’equip del departament municipal d’Infància i quatre joves de l’Institut Marta Mata publicaran continguts diaris a les xarxes socials per commemorar el DUDI.

Des de fa cinc anys, Montornès se suma a la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants, el DUDI, una data que l’Assemblea General de les Nacions Unides i l’ONU van establir el 20 de novembre, el dia en què es va aprovar la Declaració dels Drets de l’Infant el 1959.

Per celebrar l’efemèride, cada novembre, el departament municipal d’Infància organitza jornades d’activitats familiars al carrer. Enguany, amb la crisi sanitària, l’equip de professionals ha hagut d’adaptar les propostes a les circumstàncies actuals, i per això ha decidit programar continguts exclusivament de manera telemàtica.

D’aquesta manera, cada dia i fins al 23 de novembre, el departament realitzarà publicacions sobre la reivindicació dels drets dels infants als seus perfils de Facebook i Instagram. Per segon any consecutiu, la programació del DUDI compta amb el suport de quatre joves de l’Institut Marta Mata que hi col·laboren a través del projecte de servei comunitari del centre.

Les activitats del DUDI a Montornès acabaran diumenge amb un joc interactiu que les famílies podran seguir als Stories d’Instagram del departament.

Arxivat a: Educació, Infància
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona