CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Àmbits > Habitatge

Habitatge

  Imatge gràfica de la promoció dels habitatges municipals de lloguer per a joves
  Imatge gràfica de la promoció dels habitatges municipals de lloguer per a joves

  Segona convocatòria de pisos de lloguer per a joves

  El mes d’octubre, el Ple va aprovar inicialment les bases per a l’adjudicació de pisos destinats a joves d'entre 18 i 35 anys. També hi podran accedir joves d’entre 16 i 18 que estiguin judicialment emancipats.

  Per a l'adjudicació es tindran en compte els ingressos, però també altres factors com la situació laboral, el temps de residència al municipi i la condició de família monoparental o nombrosa. Els contractes de lloguer tindran una durada de 7 anys i les quotes mensuals s’establiran en funció dels ingressos de les unitats de convivència amb un màxim del 30% del total.

  Es preveu que la convocatòria amb el detall dels pisos a adjudicar i les darreres condicions s’obri el mes de desembre. El termini, una vegada s’obri la convocatòria, serà d’aproximadament un mes durant el qual es podran presentar les sol·licituds i la documentació requerida.

  La inscripció a l'HPO, requisit indispensable

  Per poder optar a la convocatòria dels pisos de lloguer, serà requisit indispensable la inscripció en el Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (HPO). Les persones interessades i que encara no hi estiguin inscrites poden fer la tramitació seguint les instruccions del manual adjunt.

  Arxius adjunts

  Enllaços relacionats

  Ajuntament de Sant Feliu de Codines

  Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

  Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

  Amb la col·laboració de:

  Diputació de Barcelona