CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Processos selectius en curs

Processos selectius en curs

ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 30 TAXA PER DRETS D'EXAMEN

 

Convocatòria Projecte Treball als Barris 2023 per a la selecció d'un/a auxiliar administratiu/va i la constitució d'una borsa de treball.

Presentació de sol·licituds: Des de l'1 de novembre fins al 10 de novembre de 2023.

El termini per presentar esmenes a la relació de persones admeses i excloses finalitzarà el 16 de novembre de 2023

 

Convocatòria per concurs-oposició per a la selecció d'un/a subaltern/a d'edificis municipals, en règim funcionari/ària de carrera i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds: Des del 31 d'agost fins al 29 de setembre de 2023.

Us informem que el pagament de la taxa per drets d'examen es pot realitzar mitjançant transferència bancària al número IBAN ES93 2100 3078 9922 0003 7608 amb la referència: "Subaltern d'edificis municipals"

El termini per formular al·legacions al decret aprovant la relació de persones admeses i excloses al procés de selecció, conclourà el 2 de novembre de 2023

Convocatòria per urgència, per seleccionar professors/es de violí i llenguatge musical per a la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds: Des del 29 d'agost de 2023 al 13 de setembre de 2023

Convocatòria per concurs-oposició per a seleccionar dos/dues agents en civisme en règim de funcionari interí i constituir una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds: Des del 9 d'agost de 2023 fins al 6 de setembre de 2023

El termini per presentar esmenes al Decret aprovant la relació provisional de persones admeses i excloses conclourà el 9 d'octubre de 2023.

Convocatòria per concurs-oposició per a seleccionar un/a arquitecte/a municipal en règim de funcionari interí i constituir una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds: Des del 21 de juliol de 2023 fins al 18 d'agost de 2023

Convocatòria per a la selecció d'un/a subaltern/a per a l'Escola de Formació d'Adults Marinada, dintre dels Plans d'Ocupació Locals. 

Presentació de sol·licituds: del 15 al 24 de juliol de 2023

El termini per presentar esmenes al Decret aprovant la relació de persones admeses i excloses finalitza l'1 d'agost de 2023

Convocatòria del procés selectiu d'un/a tècnic/a de comerç per Projecte i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds: des del 3 de juliol fins el 28 de juliol de 2023

ANUNCIS OFICIALS

Podeu accedir al Cercador d’Informació i Documentació Oficials CIDO. La pàgina conté un formulari que permet cercar la informació per dates, administració, tipus de publicació, etc. 

També podeu accedir als anuncis oficials dels processos sel·lectius referits específicament a l'Ajuntament de Montornès.

Borses de treball de les administracions públiques catalanes, ordenades alfabèticament

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona