CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Ajuntament - Seu electrònica > Processos selectius en curs

Processos selectius en curs

 Procés selectiu d'arquitectes tècnics/ques per a la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions

Presentació de sol·licituds: Des del 04/03/2021 al 31/03/2021

Procés selectiu de 3 operaris/ries especialistes, en règim laboral fix, mitjançant contracte laboral indefinit i la creació d’una borsa de treball per cobrir possibles vacants, substitucions i necessitats temporals (derivats de Projectes, Obres o Serveis i d’altres causes sobrevingudes).

Presentació de sol·licituds: Pendent de termini

 Procés selectiu per seleccionar un OFICIAL DE PRIMERA en règim laboral amb contracte de relleu i la creació d'una borsa de treball (màxima urgència)

Presentació de sol·licituds: Des del 6 de febrer al 10 de febrer de 2021 ( hi ha un error material en l'encapçalament de l'anunci del BOP, no són 20 dies hàbils, el termini correcte queda exposat a les bases i a la convocatòria publicada al DOGC i són 5 dies naturals )

Procés selectiu concurs oposició lliure per a la selecció d'un/a TÈCNIC/A DE POLITIQUES MIGRATÒRIES i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

 Presentació de sol·licituds: Del 29 d'octubre al 17 de novembre de 2020

D'acord amb les restriccions sanitàries dictades per la Generalitat en matèria de mobilitat, les persones aspirants hauran d'emplenar el certificat d'autorresponsabilitat per poder desplaçar-se. El document està disponible aquí.

Procés selectiu concurs oposició lliure per a la selecció d'un/a TÈCNIC/A DE MEDI AMBIENT i la creació d'una borsa de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds: Del 23 d'octubre a l'11 de novembre de 2020

Procés selectiu concurs-oposició per seleccionar un oficial de 1a de jardineria en règim laboral fix i creació d'una borsa  de treball per cobrir possibles vacants i substitucions.

Presentació de sol·licituds: Pendent de termini

D'acord amb les restriccions sanitàries dictades per la Generalitat en matèria de mobilitat, les persones aspirants hauran d'emplenar el certificat d'autorresponsabilitat per poder desplaçar-se. El document està disponible aquí.

Procés selectiu d'ampliació de la borsa de treball D'AUXILIARS ADMINISTRATIUS/VES

Presentació de sol·licituds: Del 04/02/2020 al 24/02/2020

Procés selectiu d'una borsa de TÈCNIC/A D'AUXILIAR DE COMUNICACIÓ

Presentació de sol·licituds: Del 04/02/2020 al 24/02/2020

ANUNCIS OFICIALS

Podeu accedir al Cercador d’Informació i Documentació Oficials CIDO. La pàgina conté un formulari que permet cercar la informació per dates, administració, tipus de publicació, etc. 

També podeu accedir als anuncis oficials dels processos sel·lectius referits específicament a l'Ajuntament de Montornès.

Borses de treball de les administracions públiques catalanes, ordenades alfabèticament

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona