CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Constituït el Consell d’Infants de Montornès del curs 2022-23

Constituït el Consell d’Infants de Montornès del curs 2022-23

09/11/2022

Aquest dimarts a la tarda la major part dels nens i les nenes que formen el nou consell han pres possessió dels seus càrrecs en un acte celebrat a l’Ajuntament. La trobada ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i del regidor d’Infància, Sergio Carrillo.

Sis anys després de la seva creació, el Consell d’Infants de Montornès s'ha consolidat com a un òrgan de participació que dona veu als nens i les nenes del poble.

La sala d’actes de l’Ajuntament ha acollit la sessió de constitució del grup del curs 2022-23 aquest dimarts a la tarda, en una reunió que ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, i del regidor d’Infància, Sergio Carrillo. A la trobada s’han renovat els càrrecs i s’ha realitzat el traspàs entre els consellers i les conselleres que acaben el mandat i els que el comencen. A més, els nous membres han rebut la seva samarreta, i els que han marxat han obtingut una medalla i un diploma a mode de reconeixement pel premi Vallès Visió 2022 de Montornès al Consell d’Infants.

En aquesta setena edició de la iniciativa, el consell està format per 9 noies i 10 nois de 5è i 6è de les cinc escoles del poble que han estat escollits/des per la resta de l’alumnat prèviament.

A través d’aquest òrgan de participació, els infants es reuneixen un cop al mes per debatre qüestions que els afecten i els interessen. A la vegada, posen en comú i traslladen al Consistori les opinions dels i les estudiants de cada escola. Seguidament, fan arribar als centres les reflexions i decisions sorgides del propi consell.

Activitats per i per a infants

En els dos darrers cursos, el Consell d’Infants de Montornès ha recollit i presentat propostes d’oci per a nois i noies de 10 a 13 anys. A més, en aquest últim any, el grup ha dinamitzat les activitats que han sorgit de la primera edició dels pressupostos participatius del Departament d’Infància, dotats amb 5.000 euros. Han organitzat jocs aquàtics inclosos en el Casal de Vacances i un Làser Tag de terror.

Des de la seva posada en marxa l’any 2016, més de 70 nens i nenes han passat pel Consell d’Infants de Montornès.

Arxivat a: Educació, Infància
L'alcalde, José A. Montero, i el regidor d'Infància, Sergio Carrillo, amb part dels nens i les nenes que formen el Consell d'Infants del curs 2022-23.
El Consell d'Infants del curs 2022-23, ja a la taula de la sala d'actes de l'Ajuntament.
Intervencions de l'alcalde, José A. Montero, el regidor d'Infància, Sergio Carrillo, i els professionals d'Infància i Joventut Iria del Cerro i Oriol Barnet.
Un moment de la constitució del Consell d'Infants del curs 2022-23.
Diploma acreditatiu per haver participat en el Consell d'Infants del curs 2021-22.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona