CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Espai de Debat Educatiu (EDE) virtual

Espai de Debat Educatiu (EDE) virtual

Dia i hora: divendres 26/03/2021 a les 18:00

Els pares, les mares i professionals que participen en l'EDE continuen amb les sessions sobre la coeducació de manera virtual.

Aquest trimestre les reunions seguiran versant sobre el tema iniciat el curs passat: la coeducació. Es tracta d’una reflexió sobre com trobar maneres d’avançar cap a una educació igualitària i eliminar la discriminació per raó de gènere.

Per a la trobada s’ha previst una dinàmica de grup per abordar temes com el binarisme, les desigualtats i els privilegis, les sancions o l’educació afectiu-sexual. Amb les conclusions, l’equip tècnic, amb el suport de la cooperativa Coeducacció, prendrà nota per trobar criteris compartits en relació al model educatiu desitjat.

És necessari confirmar l’assistència contactant amb el Centre Infantil Pintor Mir, a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o al telèfon 671 00 15 27. Les trobades tenen lloc a través de la plataforma Zoom. En el moment d'apuntar-vos-hi rebreu les dades per realitzar la connexió.

La proposta forma part de la programació "Eduquem i gaudim en família" del primer trimestre de l'any.

Arxivat a: Pedagògica
.
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona