CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Xerrada: "La regla mola si sabes cómo funciona"

Xerrada: "La regla mola si sabes cómo funciona"

Dia i hora: divendres 12/03/2021 a les 17:30

Dins de les propostes del programa Eduquem i gaudim en família i amb motiu de la commemoració del 8 de març, Anna Salvia explicarà les claus del llibre "La regla mola (si sabes cómo funciona)" de manera virtual.

Sí, és així, encara que pugui semblar estrany: la regla mola si saps com va. La primera regla canviarà totalment la vida de les nenes: començar a menstruar, convertir-se en una nena cíclica i tenir la capacitat de tenir fills. Aquest procés requereix d’una educació sexual adequada. Aprendrem per què la regla és tant important, coneixerem noms, funció i posició dels òrgans sexuals, entendrem com funciona el cicle menstrual, descobrirem recursos per gaudir del plaer de menstruar i moltes més coses.

Aquesta és la premissa de la xerrada que la psicòloga en educació i salut sexual Anna Salvia conduirà de manera telemàtica (Zoom) per a totes les famílies que s'hi vulguin apuntar. 

Cal inscriure's de manera gratuïta al Centre Infantil Pintor Mir, enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant al 671 001 527. En el moment d'apuntar-vos-hi, rebreu les dades per realitzar la connexió.

La proposta forma part de la programació "Eduquem i gaudim en família" del primer trimestre de l'any i s'emmarca en els actes de commemoració del 8 de març Dia Internacional de les Dones. La xerrada dona continuïtat a la temàtica de sexualitat i afectivitat amb perspectiva de gènere tractada en anteriors sessions de la psicòloga i sexòloga Alba Povedano.

Arxivat a: Informativa, Pedagògica
Portada del llibre
Portada del llibre

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona