CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L’Espai de Debat Educatiu de Montornès torna a debatre sobre la coeducació

L’Espai de Debat Educatiu de Montornès torna a debatre sobre la coeducació

09/10/2020

Famílies i professionals es trobaran el 16 d’octubre al Centre Infantil Pintor Mir per recuperar les reunions presencials que hi tenen lloc un cop al mes. Seguint les mesures de seguretat, és necessari confirmar l’assistència per anar a les sessions. AVÍS: LA PRIMERA SESSIÓ SERÀ VIRTUAL.

Després de la trobada telemàtica del juny, l’Espai de Debat Educatiu (EDE) de Montornès recupera el seu caràcter presencial amb les garanties sanitàries.

Les mares, els pares i els professionals que hi participen mensualment tornaran a debatre sobre educació el 16 d’octubre a les 18 h, en la primera sessió del curs.

Aquest trimestre les reunions seguiran versant sobre el tema iniciat el curs passat: la coeducació. Es tracta d’una reflexió sobre com trobar maneres d’avançar cap a una educació igualitària i eliminar la discriminació per raó de gènere.

Per a la trobada del 16 d’octubre s’ha previst una dinàmica de grup per abordar temes com el binarisme, les desigualtats i els privilegis, les sancions o l’educació afectiu-sexual. Amb les conclusions, l’equip tècnic, amb el suport de la cooperativa Coeducacció, prendrà nota per trobar criteris compartits en relació al model educatiu desitjat.

Igual que a totes les activitats municipals, caldrà dur la mascareta, mantenir la distància i realitzar la higiene de mans. També és necessari confirmar l’assistència de manera presencial al Centre Infantil Pintor Mir o per correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Les activitats també compten amb servei de monitoratge per a infants que cal reservar prèviament. L’EDE s’inclou en la programació Eduquem i gaudim en família.

El resultat de les trobades educatives

Paral·lelament, l’EDE continua treballant per elaborar el material resultant del debat sobre la diversitat. L’objectiu és produir un vídeo amb la col·laboració de la cooperativa Eduxarxa.

A finals de l’any passat, el departament d’Educació va repartir 3.000 exemplars del joc de taula Deixeu-nos volar. La proposta, resultat de les trobades del curs 2015-2016, permet fer el seguiment de l’evolució de l’infant des del naixement fins als 18 anys.

Properes sessions previstes: 20 de novembre, 15 de gener, 26 de febrer, 26 de març, 30 d’abril, 28 de maig

AVÍS: LA PRIMERA SESSIÓ SERÀ VIRTUAL.

Arxivat a: Educació
Les noves instal·lacions del Centre Infantil Pintor Mir
Trobada de l'Espai de Debat Educatiu de Montornès (2018)
Logotip de l'Espai de Debat Educatiu

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona