CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Xerrada: "Com aprenem? Una mirada des de la neurociència"

Xerrada: "Com aprenem? Una mirada des de la neurociència"

Dia i hora: divendres 05/02/2021 a les 18:15

El funcionament del cervell i les pràctiques educatives centren el debat d'aquesta nova sessió virtual emmarcada en el programa "Eduquem i gaudim en família" del primer trimestre de l'any.

Per què hi ha coses que ens resulten més fàcils de memoritzar que d'altres? La neurociència ens explica com aprenem, com funciona el cervell, com va evolucionant a mesura que creixem i com la manera com eduquem repercuteix en la construcció del cervell. Aquest coneixement ens ha d'ajudar a identificar quines són les bones pràctiques educatives per aconseguir una societat mentalment sana i amb un aprenentatge significatiu per als infants.

Els departaments municipals d'Infància i Educació han programat una xerrada virtual sobre el tema recomanada per a docents, professionals i famílies. La sessió serà a càrrec de David Bueno, doctor en biologia, professor de genètica de la Universitat de Barcelona i Director de la Càtedra de Neuroeducació UB-EDU1st.

L'activitat es durà a terme a través de la plataforma Zoom. Cal inscriure's de manera gratuïta al Centre Infantil Pintor Mir enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant al 671 001 527. En el moment d'apuntar-vos-hi rebreu les dades per realitzar la connexió.

La proposta forma part de la programació "Eduquem i gaudim en família" del primer trimestre de l'any.

Arxivat a: Informativa, Pedagògica
imatge: hainguyenrp
imatge: hainguyenrp

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona