CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Àmbits > Educació

Educació

L’Ajuntament de Montornès treballa per oferir oportunitats educatives al llarg de la vida, millorar l’èxit educatiu i fomentar la cohesió social del municipi. El departament d’Educació, juntament amb altres departaments municipals, desenvolupa polítiques educatives en aquest sentit a través d’equipaments, serveis i projectes.

Centres educatius

Pla Educatiu d'Entorn

L’Ajuntament desenvolupa el Pla Educatiu d’Entorn des del curs 2016-17 a partir d’un conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

L’objectiu del projecte és donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. D’aquesta manera, es pretén treballar per la convivència i la cohesió social, així com afavorir l’èxit educatiu de l’alumnat en totes les dimensions: personal, acadèmica, social i laboral.

El Pla també contempla la promoció de l’educació intercultural i dels estils de vida saludable.

Eduquem i gaudim en família

El departament d'Educació publica trimestralment el programa “Eduquem i gaudim en família” amb l'objectiu d'oferir a les famílies un referent amb el recull de totes les propostes familiars amb contingut educatiu que es desenvolupen a Montornès.

Facebook - Infancia i Educació Montornès

Instagram - @educaciomontornes

Notícies RSS

 1. Programa "Eduquem i gaudim en família" del 1r trimestre de 2023
  26/01/2023
  Aquest mes s’ha posat en marxa la programació “Eduquem i gaudim en família” del primer trimestre de l’any. Continuen les activitats amb periodicitat mensual i les puntuals amb contes, tallers …
 2. L'arbre de Nadal construït per l'alumnat del PTT.
  21/12/2022
  El jovent que segueix el mòdul de Fabricació mecànica i d’ajust i soldadura ha creat un arbre de Nadal que ha instal·lat al pati de la Masia El Molí. Per a la il·luminació de l’estructura, l’alumnat …
  Arxivat a: Educació
 3. Cadena solidària de l'alumnat de l'INS Marta Mata, a la rambla de Sant Sadurní
  20/12/2022
  Aquest dimarts, 350 alumnes de l’Institut Marta Marta han fet una cadena solidària per lliurar aliments i roba a Càritas Parroquials de Montornès.
  Arxivat a: Ciutadania, Educació
 4. L'alumnat de l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental, en acció. (imatge d'arxiu)
  16/11/2022
  Un any més, els i les estudiants elaboraran i vendran galetes amb objectius solidaris. Enguany es destinaran els beneficis a la campanya Gran Recapte del Banc dels Aliments. Els paquets de galetes …
  Arxivat a: Educació

Espai de Debat Educatiu (EDE)

L’Espai de Debat Educatiu és un programa d’acompanyament a l’escolaritat i es planteja com un fòrum de reflexió i intercanvi sobre educació. Ofereix als professionals de l’educació i a les famílies la possibilitat de reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació amb l’objectiu de consensuar criteris i millorar la coherència educativa al municipi. 

Inscripcions: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona