CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Àmbits > Educació

Educació

L’Ajuntament de Montornès treballa per oferir oportunitats educatives al llarg de la vida, millorar l’èxit educatiu i fomentar la cohesió social del municipi. El departament d’Educació, juntament amb altres departaments municipals, desenvolupa polítiques educatives en aquest sentit a través d’equipaments, serveis i projectes.

Notícies RSS

 1. L'alumnat premiat amb els directors/es dels centres educatius i l'alcalde, José A. Montero.
  29/06/2022
  Aquest dimarts s’ha fet l’acte públic de lliurament dels premis del curs 2020-21 atorgats per l’Ajuntament en reconeixement a l’esforç de l’alumnat del municipi amb millors notes. També s’han …
  Arxivat a: Educació
 2. Un moment de l'acte, amb la cap de l'Àrea d'Acció Social, Anna González, i l'alcalde, José A. Montero.
  28/06/2022
  La “Dimensió Orientació Acadèmica” es planteja com un espai de referència per a tot/es les joves del municipi que necessitin orientació i acompanyament en la recerca del seu itinerari educatiu i …
  Arxivat a: Educació, Joventut
 3. L'acte de cloenda del PTT, de nou a la Masia El Molí.
  22/06/2022
  Després de dos anys, l'entrega de diplomes de la nova promoció del Pla de Transició al Treball s'ha pogut fer amb l'acompanyament de les famílies i amics. En total, s'han graduat 22 joves.
  Arxivat a: Educació
 4. imatge: Freepik
  20/06/2022
  Entre el 21 i el 30 de juny romandrà obert el termini per preinscriure’s a les formacions de llengües (catalana, castellana i anglesa), a les preparacions per a les proves d’accés a cicles formatius …
  Arxivat a: Educació

Centres educatius

Pla Educatiu d'Entorn

L’Ajuntament desenvolupa el Pla Educatiu d’Entorn des del curs 2016-17 a partir d’un conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

L’objectiu del projecte és donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. D’aquesta manera, es pretén treballar per la convivència i la cohesió social, així com afavorir l’èxit educatiu de l’alumnat en totes les dimensions: personal, acadèmica, social i laboral.

El Pla també contempla la promoció de l’educació intercultural i dels estils de vida saludable.

Eduquem i gaudim en família

El departament d'Educació publica trimestralment el programa “Eduquem i gaudim en família” amb l'objectiu d'oferir a les famílies un referent amb el recull de totes les propostes familiars amb contingut educatiu que es desenvolupen a Montornès.

Facebook - Infancia i Educació Montornès

Instagram - @educaciomontornes

Espai de Debat Educatiu (EDE)

L’Espai de Debat Educatiu és un programa d’acompanyament a l’escolaritat i es planteja com un fòrum de reflexió i intercanvi sobre educació. Compta amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona i ofereix als professionals de l’educació i a les famílies la possibilitat de reflexionar i debatre aspectes importants de l’educació amb l’objectiu de consensuar criteris i millorar la coherència educativa al municipi. Durant la darrera part del curs 2019-20, les sessions es van fer de forma virtual.

Sessions del curs 2021-22 

 • 20 de maig de 2022, a les 18 h
 • 22 d'abril de 2022, a les 18 h
 • 11 de març de 2022, a les 18 h 
 • 11 de febrer de 2022, a les 18 h 
 • 14 de gener de 2022, a les 18 h 
 • 10 de desembre de 2021, a les 18 h
 • 12 de novembre de 2021, a les 18 h 
 • 15 d'octubre de 2021, a les 18 h 
Inscripcions: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona