CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Medi Ambient

Medi Ambient

Opcions

Notícies per data

  1. Un moment de la jornada Let's Clean Up Europe 2023.
    15/05/2023
    Unes 80 persones han participat en la jornada de neteja que la Fundació Rivus i el Consorci Besòs Tordera han organitzat aquest diumenge amb el suport dels ajuntaments de Montornès, Montmeló i Martorelles i de les entitats Montornès Animal i Creu Roja. Els voluntaris i voluntàries han recollit 40 sacs de residus diversos i altres deixalles voluminoses.
    Arxivat a: Medi Ambient
  2. Un moment de l'activitat. (imatge: associació Gestió Natural)
    10/05/2023
    Per tercer any, alumnes de 3r de l’Escola Marinada han participat en una sessió d’alliberament de perdius roges al Turó de les Tres Creus amb l’objectiu de conservar la fauna local i educar els infants. Amb el guiatge de l’associació Gestió Natural han deixat anar tres mascles i dues femelles.
    Arxivat a: Educació, Medi Ambient
  3. Zona del Mirador del Vallès (al final del carrer Pompeu Fabra)
    08/05/2023
    S’està obrint una franja perimetral de protecció de 25 metres entre els boscos i el nucli urbà i les urbanitzacions. Els treballs inclouen la tala d’arbres per aconseguir la densitat adequada (150 arbres/ha; el que suposa uns 8 m entre els arbres que queden). També es desbrossen les herbes i es treu el sotabosc.
    Arxivat a: Ajuntament, Medi Ambient, Territori, Prevenció d'incendis
  4. Imatge de la campanya.
    05/05/2023
    Entre el 9 i el 13 de maig les deixalleries comarcals oferiran fins a 50 litres de compost a cada persona que s’apropi amb el recipient corresponent i porti un o diversos residus.
    Arxivat a: Medi Ambient
  5. Un moment del Let's Clean Up Europe 2022 a Montornès.
    03/05/2023
    Per primera vegada, la Fundació Rivus i el Consorci Besòs Tordera han coordinat una actuació de neteja de la llera del riu amb la col·laboració dels tres municipis, l’associació Montornès Animal i la Creu Roja. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament de manera telemàtica.
    Arxivat a: Medi Ambient
  6. .
    18/04/2023
    Continua prohibit regar els jardins tant públics com privats amb sistemes d’aspersió o difusió amb aigua de xarxa. Tampoc es poden omplir o reomplir piscines buides ni sense recirculació d’aigua.
    Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Territori, Via pública
  7. .
    04/04/2023
    El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha posat en marxa una campanya per fomentar la recollida d’oli de cuina usat. A partir del 5 d’abril, les persones que el portin a la deixalleria rebran un embut per reciclar-lo més fàcilment.
    Arxivat a: Medi Ambient
  8. Una part de la franja forestal a Montornès.
    28/03/2023
    Aquest mes han començat les obres d’obertura d'una franja perimetral per millorar la seguretat de persones, habitatges i altres infraestructures davant de possibles incendis que es puguin produir a la zona forestal. Els treballs abasten un total de 36,55 hectàrees i acabaran abans de l’estiu.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori, Prevenció d'incendis
  9. Imatge del Dia Mundial de l'Aigua 2023.
    20/03/2023
    Un any més, Montornès s’adhereix a la commemoració, el 22 de març, del Dia Mundial de l'Aigua amb l’objectiu de reflexionar sobre la fragilitat i la importància de l’aigua en la salut de les persones i el medi ambient. A l’entorn d’aquesta data, al poble hi haurà una exposició i una sessió de contacontes sobre la temàtica.
    Arxivat a: Medi Ambient
  10. Foto de grup de la neteja al riu Mogent d'aquest dimarts amb alumnes de l'Escola Marinada.
    09/03/2023
    Al voltant de 40 infants de l’Escola Marinada han participat en una acció de neteja aquesta setmana al riu Mogent. A més, recentment, alumnes de l’Institut Marta Mata han realitzat una plantada d’espècies de ribera a la llera, i properament en duran a terme una altra. Les propostes estan incloses en el Catàleg d’Activitats Educatives de l’Ajuntament.
    Arxivat a: Educació, Medi Ambient
Anterior Pàgina 3 de 17 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona