CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Territori

Territori

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

 1. .
  07/02/2024
  Aquesta setmana s’ha tancat l’aigua de reg als horts municipals en compliment de la resolució de l’estat d’emergència per sequera de l’Agència Catalana de l’Aigua. L’ACA dona a aquests espais la mateixa consideració que als jardins i zones verdes, i, per tant, cal aplicar-los les mateixes restriccions.
  Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Territori, Via pública
 2. .
  05/02/2024
  Del 6 al 16 de febrer, el veïnat pot opinar sobre la nova ordenança que ha de regular el compliment de les mesures d’estalvi, l’abastament i els usos de l’aigua a Montornès. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma Participa311.
  Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Territori
 3. .
  02/02/2024
  S’ha fixat l’estadi 1 de l’emergència. Es redueix el consum màxim d’aigua a 200 litres per habitant i dia. Com a mesura de compensació per contenir el consum d’aigua i per donar compliment a la resolució dictada per l’Agència Catalana de l’Aigua, l'Ajuntament ha decidit no permetre l'ús de les dutxes dels equipaments esportius municipals.
  Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Medi Ambient, Territori, Via pública
 4. 1r premi: "Entre boires", de Xavier Rafanell Jacas.
  25/01/2024
  El consorci del parc ha lliurat els premis de la 15a edició del concurs aquests dies en un acte celebrat a Alella. El Premi del públic per haver obtingut més “m’agrada” a Facebook ha estat per a la montornesenca Carolina Paula Deibe Lombardo amb la instantània "El último en dormir, que apague la luna".
  Arxivat a: Cultura i festes, Medi Ambient, Territori
 5. Obres de millora de la protecció dels talussos que hi ha entre l’avinguda de la Masia Alsina i el restaurant Inja.
  18/01/2024
  Aquests dies la Diputació de Barcelona realitza obres de millora de la protecció dels talussos que hi ha entre l’avinguda de la Masia Alsina i el restaurant Inja, anteriorment Casablanca. Està previst que els treballs finalitzin a principis de febrer.
  Arxivat a: Territori
 6. Tala d'arbres al carrer del Molí.
  20/12/2023
  Aquests dies s’han talat quatre àlbers afectats per fongs i plagues, així com set pollancres, sis cirerers i sis aurons morts per la sequera. També s’ha previst la plantació de 20 plàtans amb sistema de reg per degoteig i de 10 roures australians i altres arbustos a diversos punts del municipi.
  Arxivat a: Medi Ambient, Territori
 7. Moment de l’acte de signatura dels contractes celebrat a finals de novembre
  19/12/2023
  Els cinc darrers habitatges lliurats estan ubicats al centre del poble. L’Ajuntament ha aconseguit transformar aquests pisos inicialment ocupats amb activitats delictives en pisos públics de lloguer social.
  Arxivat a: Ajuntament, Habitatge , Territori
 8. Setmana Europea de Prevenció de Residus a les deixalleries
  16/11/2023
  El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental participa en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus promovent el reciclatge de llibres i objectes a les deixalleries de la comarca.
  Arxivat a: Medi Ambient, Territori
 9. .
  08/11/2023
  Aquest dissabte, 11 de novembre, a les 11 h, el Teatre Margarida Xirgu acollirà la taula rodona “L’autoconsum i les comunitats energètiques” moderada pel meteoròleg i activista mediambiental Francesc Mauri.
  Arxivat a: Medi Ambient, Territori
 10. Carrer de Girona.
  27/10/2023
  Els treballs, a càrrec de GIACSA, tindran una durada prevista de 5 setmanes i serviran per renovar la xarxa d’aigua potable del carrer. Les actuacions inclouen la substitució de les canonades actuals i la renovació de vàlvules i escomeses.
  Arxivat a: Territori, Via pública
Pàgina 1 de 6 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona