CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Serveis Socials

Serveis Socials

Opcions

Notícies per data

 1. .
  04/09/2023
  Fins al moment, l’Ajuntament ha tramitat 489 sol·licituds, dels quals 310 ja s’han resolt favorablement en la primera resolució. Amb el número IDALU, les famílies poden consultar la resolució oficial directament des del web del Consell Comarcal.
  Arxivat a: Educació, Igualtat, Serveis Socials
 2. Guanyadors/es de la segona edició del concurs Enfoca't a Montornès.
  05/06/2023
  Una cinquantena d’infants i joves del projecte Fem Els Deures i Dinem Junts que té lloc a les escoles i instituts de Montornès han participat en el segon certamen de l’associació REIR al poble. L’Espai Cultural Montbarri va acollir el lliurament dels premis i la cloenda del curs divendres a la tarda.
  Arxivat a: Educació, Serveis Socials
 3. Cartell de l'activitat.
  31/05/2023
  Els dies 2 i 3 de juny el veïnat podrà col·laborar amb una nova recollida d’aliments als supermercats bonÀrea, Caprabo i Sorli Discau. Per participar-hi com a informador/a cal contactar prèviament amb Càritas Montornès.
  Arxivat a: Serveis Socials
 4. .
  09/05/2023
  Les famílies els podran tramitar fins al 9 de juny de manera telemàtica al web municipal o bé presencialment demanant cita prèvia al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.
  Arxivat a: Educació, Serveis Socials
 5. Exposició del 2n concurs "Enfoca't" al Centre Infantil Pintor Mir.
  04/05/2023
  L’alumnat de primària i secundària que segueix els programes Fem Els Deures i Dinem Junts ha realitzat fotografies sobre cultura per participar en aquest concurs de l’associació REIR. El veïnat pot votar les seves imatges preferides fins al 12 de maig al Centre Juvenil Satèl·lit i al Centre Infantil Pintor Mir.
  Arxivat a: Educació, Serveis Socials
 6. L'alcalde, José A. Montero, i la regidora responsable de gent gran, Natalia Segura, en la roda de premsa
  30/03/2023
  La Generalitat ha resolt no concedir fons europeus Next Generation al projecte de residència-centre de dia de Montornès. Davant aquesta circumstància, el Consistori ha reorientat la seva estratègia i cercarà alternatives de finançament per avançar la construcció de l’equipament i reforçarà actuacions per continuar fomentant un envelliment actiu, saludable i inclusiu.
  Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Serveis Socials
 7. .
  20/02/2023
  En els propers dies s’obrirà una nova convocatòria d’adjudicació d’habitatges de titularitat municipal en règim de lloguer. Seran 5, aquesta vegada destinats a persones amb dificultats, amb mobilitat reduïda o gent gran. Per poder optar a la convocatòria, serà imprescindible la inscripció prèvia al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de Catalunya (HPO).
  Arxivat a: Habitatge , Serveis Socials
 8. Un moment de l'acte, amb la intervenció de la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Natàlia Segura.
  10/02/2023
  El nou model d’atenció domiciliària de gestió pública que s’ha posat en marxa aquest mes de febrer posa el focus en l’atenció a la persona i a l'entorn del seu domicili. Tot plegat amb l’objectiu d’afavorir un envelliment actiu i saludable i una vida independent i autònoma.
  Arxivat a: Serveis Socials
 9. Les dues persones contractades, amb l'alcalde, José A. Montero.
  24/01/2023
  Darrerament s'han incorporat a treballar a l'Ajuntament dues persones migrades veïnes del poble que compleixen els requisits per obtenir una autorització administrativa de residència i treball per arrelament social. Realitzen tasques als departaments municipals de Noves Tecnologies i Polítiques Migratòries fins al desembre d’aquest any.
  Arxivat a: Ocupació, Serveis Socials
 10. Servei de menjador. (imatge d'arxiu)
  16/01/2023
  Durant el 2022 el Departament de Serveis Socials del Consistori i les associacions REIR, in via, Probitas i Càritas han col·laborat per destinar recursos a veïns i veïnes en situació de risc social. Les persones beneficiàries han rebut ajuts en forma d’aliments, i per cobrir despeses d’habitatge, odontològiques i de subministraments d’aigua i energia, entre d'altres.
  Arxivat a: Serveis Socials
Pàgina 1 de 13 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona