CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ciutadania

Ciutadania

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

 1. (Font: internetsegura.cat)
  20/01/2021
  L'Agència Catalana de Ciberseguretat ha alertat els ens locals sobre l'amenaça del Ransomware que afecta la seguretat informàtica, especialment de petites empreses, i també del sector públic.
  Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
 2. Projecte Gomesi a Uganda (Font: petitsdetalls.org)
  19/01/2021
  Els projectes subvencionats són Gomesi de la ONG Petits Detalls i Wipe-Uganda, i Namuna Bari 2021 de l'associació Amics del Nepal. S'hi destinaran un total de 13.000 euros.
  Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
 3. Una usuària de la Residència Masia Alsina rep la vacuna contra la COVID-19. (imatge: Residència Masia Alsina)
  08/01/2021
  Professionals de l’Àrea Bàsica de Salut de Montornès i Montmeló han administrat les primeres dosis de la vacuna a la totalitat dels residents i a la meitat de la plantilla de treballadors i treballadores de la Residència Masia Alsina.
  Arxivat a: Promoció de la Salut, Covid-19, CuidemnosMontornès
 4. .
  06/01/2021
  - Es limita al perímetre municipal durant tota la setmana - Se suspèn l’obertura al públic dels locals i establiments de comerç minorista de més de 400 metres quadrats - Els establiments no essencials amb una superfície útil de venda igual o inferior...
  Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Covid-19, Covid-19 i Escola, Covid-19 i Espai Públic, Covid-19 i Establiments
 5. Montornès Smart City
  28/12/2020
  L'Ajuntament ha dut a terme accions per facilitar l'estesa de fibra òptica i abastit de comunicacions d'alta velocitat diversos carrers del municipi i zones de difícil accés per a les operadores. També s'està potenciant la infraestructura municipal de telecomunicacions per garantir el futur desplegament de tecnologies com el 5G.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Via pública
 6. .
  22/12/2020
  Els condicionants establerts pel PROCICAT i l’evolució negativa de la pandèmia han determinat que finalment no es dugui a terme la Passejada Reial i s’opti per una Recepció Reial de Ses Majestats els Reis d’Orient, la tarda del 5 de gener a la Carpa ...
  Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
 7. .
  20/12/2020
  - Perímetre tancat a tot Catalunya, excepte per als desplaçaments justificats i visites al lloc de residència habitual de familiars o persones properes entre el 23 de desembre i el 6 de gener. - Els dies festius de Nadal: Activitats socials d'un màxi...
  Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Covid-19
 8. imatge: P.A.U (Paisatges als Ulls)
  09/12/2020
  L’Ajuntament i el Consell de Solidaritat i Cooperació de Montornès impulsen una nova edició de la campanya per conscienciar el veïnat sobre la crisi migratòria. Dissabte, l’Espai Cultural Montbarri acollirà una obra sobre el tema anomenada “P.A.U (Paisatges Als Ulls)”.
  Arxivat a: Cooperació
 9. Captura del Ple ordinari telemàtic del mes de novembre
  02/12/2020
  La sessió es podrà seguir pel canal de YouTube de l'Ajuntament el dijous 3 de desembre a partir de les 19 h. El vídeo quedarà disponible al mateix canal.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
 10. La restauració, un dels sectors més afectats per les restriccions (Imatge d'arxiu)
  27/11/2020
  El departament municipal d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç ha obert dues convocatòries: una per a autònoms i comerços que hagin vist afectada l'activitat a causa de la pandèmia de la Covid-19, que finalitzarà el 14 de desembre, i una altra per a empreses que hagin fet noves contractacions durant aquest any i que acabarà el 16 de desembre.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Covid-19, Covid-19 i Establiments, Promoció Econòmica
Pàgina 1 de 55 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona