CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ciutadania

Ciutadania

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

  1. .
    17/05/2024
    Del 20 de maig al 9 de juny es poden fer les inscripcions per als cursos intensius de natació que es duran a terme enguany. Es poden formalitzar en línia a www.cemlesvernedes.cat/intensius
    Arxivat a: Ciutadania, Esports
  2. Les impulsores de "El lipedema no nos frena".
    16/05/2024
    “El lipedema no nos frena” és el projecte de tres dones afectades per aquesta malaltia que provoca l’augment dels dos membres inferiors a causa dels dipòsits de greix a la pell. La iniciativa inclou una xerrada, tallers i una exposició fotogràfica que tindran lloc el 24 de maig a Can Saurina i el 26 de maig a la plaça de Pau Picasso.
    Arxivat a: +30 Kosmos, Promoció de la Salut
  3. .
    13/05/2024
    El dimecres 15 de maig se celebrarà el Ple extraordinari per designar els/les membres de les meses electorals que es constituiran a Montornès el 9 de juny.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
  4. Membres de GIAF han llegit el manifest.
    13/05/2024
    Aquest dilluns al matí membres del Grup d’Interès d’Afectades per la Fibromiàlgia han llegit el manifest de la commemoració. A més, a la nit s’il·luminarà la façana del Teatre Margarida Xirgu amb una llum blava, color associat a la malaltia.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  5. .
    10/05/2024
    En aquest apartat trobareu dades d'interès relacionades amb la convocatòria electoral del diumenge 12 de maig.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
  6. .
    09/05/2024
    S’incrementa el límit de consum màxim d’aigua a 230 litres per habitant i dia. Amb les noves condicions, es tornarà a poder fer ús de les dutxes de les instal·lacions esportives municipals. També es recupera el reg de supervivència i i el reg per degoteig a les zones que no tenen aigües freàtiques.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Territori, Via pública
  7. .
    09/05/2024
    El termini de sol·licituds comença aquest dijous 9 de maig i romandrà obert fins al 7 de juny. Els ajuts es poden demanar de forma telemàtica al web municipal o bé presencialment amb cita prèvia al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Infància, Serveis Socials
  8. Imatge de la programació.
    03/05/2024
    Aquest mes es duran a terme vuit activitats per posar en relleu les necessitats de les dones en l’àmbit de la salut. Les propostes començaran el 13 de maig amb la lectura del manifest del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica.
    Arxivat a: Promoció de la Salut, Igualtat
  9. Imatge de la programació.
    02/05/2024
    Aquest any les associacions locals podran seguir quatre cursos sobre temàtiques diverses: conscienciació i prevenció de violències sexistes, certificats digitals, organització d’esdeveniments i sol·licitud de subvencions.
    Arxivat a: Ciutadania
  10. .
    26/04/2024
    La jornada tindrà lloc el 4 de maig a la plaça de Pau Picasso i inclourà tallers, música, dansa, exposicions i altres. L’objectiu de les organitzadores és celebrar la diversitat de dones que fan gran Montornès.
    Arxivat a: Ciutadania, +30 Kosmos
Pàgina 1 de 87 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona