CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Opcions

Notícies per data

 1. imatge: yanalya
  13/05/2021
  El departament municipal d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) ha organitzat una formació sobre coaching per tractar aspectes com l’autoconeixement de fortaleses o la motivació amb vista a la incorporació al mercat laboral. Per inscriure’s cal contactar amb l’OPEC de manera telefònica (93 566 70 04) o per correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).
  Arxivat a: Promoció Econòmica, Ocupació
 2. Il·lustració: Eina Activa
  25/03/2021
  L'Ajuntament posarà en marxa un curs sobre repartiment de paqueteria en bicicleta i tricicle elèctric a finals d'abril. La iniciativa forma part de les accions de suport al comerç local i promou els valors de l'Economia Social i Solidària.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 3. Façana de la planta de Henkel a Montornès (Foto: Henkel Ibérica)
  19/03/2021
  La factoria ha estat reconeguda pel World Economic Forum com a membre de la Global Lighthouse. Henkel s'ha imposat entre els 1.000 centres de producció avaluats. La planta de Montornès és la primera que rep el reconeixement a la península ibèrica.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 4. Imatge: web.gencat.cat
  12/02/2021
  La Generalitat obre dues noves convocatòries d'ajuts per als col·lectius i sectors econòmics més afectats per les mesures de contenció de la Covid-19. Una és per a petites empreses, microempreses, cooperatives i autònoms amb treballadors en situació d'ERTO. L'altra és per a persones autònomes.
  Arxivat a: Covid-19, Covid-19 i Establiments, Ocupació, Promoció Econòmica
 5. (Font: designbolts.com)
  09/02/2021
  Les sol·licituds dels microcrèdits Covid acordats pel Consell Comarcal i Microbank per a autonòms i microempreses ja constituïdes es podran presentar fins al 30 de juny. També hi ha una línia d'ajuts a emprenedors, autònoms i microempreses amb projectes de nova creació oberta fins al 31 de desembre.
  Arxivat a: Covid-19, Covid-19 i Establiments, Promoció Econòmica
 6. Els dos patges han estat els encarregats d'encendre els llums de Nadal
  04/12/2020
  Avui, a la plaça de la Font, s'ha fet la simbòlica encesa de l'enllumenat de Nadal que dona la benvinguda a les festes. Els llums ornamenten una vintena de carrers, places, rotondes i avingudes de Montornès. Aquest any més que mai es vol mantenir el caliu de les festes.
  Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica, Via pública
 7. La restauració, un dels sectors més afectats per les restriccions (Imatge d'arxiu)
  27/11/2020
  El departament municipal d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç ha obert dues convocatòries: una per a autònoms i comerços que hagin vist afectada l'activitat a causa de la pandèmia de la Covid-19, que finalitzarà el 14 de desembre, i una altra per a empreses que hagin fet noves contractacions durant aquest any i que acabarà el 16 de desembre.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Covid-19, Covid-19 i Establiments, Promoció Econòmica
 8. Nova imatge de la guia Restauració en acció
  11/11/2020
  El departament municipal d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç ha reeditat la guia d’establiments locals que ofereixen menjar per emportar o per lliurar a domicili. En aquesta ocasió en formen part un total de 13 comerços.
  Arxivat a: Covid-19 i Establiments, Promoció Econòmica
 9. Cadires i taules d'un establiment de restauració tancat
  09/11/2020
  El Ple municipal ha aprovat una moció per a l’impuls d’un Pla de xoc que doni suport als sectors de l’hostaleria, la restauració, l’estètica, la formació i la cultura. Un dels acords del document és l’atorgament de noves subvencions de taxes i impostos municipals a establiments, a partir del Pla COVID-19.
  Arxivat a: Ajuntament, Covid-19 i Establiments, Promoció Econòmica
 10. Preparació d'aliments (imatge: freepik)
  05/11/2020
  Els departaments municipals de Salut Pública i Promoció Econòmica han organitzat una formació gratuïta perquè els i les responsables de comerços minoristes accedeixin a l’acreditació requerida per a la gestió dels seus establiments.
  Arxivat a: Promoció de la Salut, Promoció Econòmica
Pàgina 1 de 10 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona