CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Opcions

Notícies per data

 1. .
  28/06/2022
  Les ofertes s'han de presentar telemàticament a través de l’eina “Sobre digital”, disponible en el perfil del contractant de l’Ajuntament fins al 7 de juliol. Les propostes han d’estar relacionades preferiblement amb el foment de l’Economia Social i Solidària, així com amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
  Arxivat a: Promoció Econòmica
 2. Un moment del curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va.
  16/06/2022
  Dins del projecte de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral s’està duent a terme un curs per treballar de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va. La formació inclourà pràctiques al Casal de Vacances i a entitats esportives del poble i donarà l’oportunitat al jovent de presentar-se a un Pla d’Ocupació per dinamitzar el Cruyff Court de Montornès Nord.
  Arxivat a: Esports, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
 3. Els cinc joves contractats com a peons de jardineria a la Brigada Municipal d’Obres.
  15/06/2022
  En els darrers dies cinc joves del poble que han participat en la Dimensió Sociolaboral s’han incorporat com a peons de jardineria i manteniment a la Brigada Municipal d’Obres. Al llarg de sis mesos realitzaran tasques al departament a la vegada que adquireixen competències pròpies de l’àmbit professional.
  Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
 4. Persones participants en la nova edició del programa Treball als Barris.
  28/04/2022
  Recentment un total de 12 persones han començat a treballar en diversos departaments de l’Ajuntament a partir d’una subvenció del programa Treball als Barris 2021 del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Durant sis mesos realitzaran tasques relacionades amb l’emprenedoria social, el feminisme, el reciclatge i la cura del medi ambient.
  Arxivat a: Promoció Econòmica
 5. Membres del Consell del Plenari de l'associació Àmbit B30, entre els quals s'hi troba l'alcalde de Montornès (Foto: Sílvia Ferran)
  04/04/2022
  A la reunió anual de divendres del Consell Plenari de l’associació Àmbit B30, de la qual és membre Montornès, es va concretar el pla de treball per aquest any. Entre les iniciatives, destaquen el mapa formatiu de la B30 i l’actualització de les prioritats en infraestructures i serveis de mobilitat del territori.
  Arxivat a: Ajuntament, Promoció Econòmica
 6. El regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado; l'alcalde, José A. Montero; i la secretària de la Unió de Botiguers, Sonia Pinalla, amb algunes de les persones guanyadores del sorteig.
  07/03/2022
  L’alcalde, José A. Montero, i la secretària de la Unió de Botiguers, Sonia Pinalla, s’han trobat aquesta tarda amb algunes de les persones guanyadores del sorteig de Nadal organitzat en el marc de la campanya Montornès Som Comerç. S’han repartit un total de 341 premis entre els 623 clients participants, amb una dotació global de 15.000 euros.
  Arxivat a: Promoció Econòmica
 7. Intervenció del regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, a la presentació del projecte Dimensió Sociolaboral.
  07/02/2022
  El projecte s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys i conté dos itineraris d’atenció en funció del grau formatiu i l’experiència de les persones. També inclou un treball de prospecció i contacte amb el teixit empresarial per al foment de les pràctiques i les contractacions a menors de 30 anys.
  Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
 8. El sorteig, al canal de YouTube de l'Ajuntament
  17/01/2022
  Aquest diumenge s’han sortejat els Vals de compra Moneder de la Campanya Som Comerç, una col·laboració de la Unió de Botiguers i l’Ajuntament. S’han repartit més de 300 premis amb una dotació global de 15.000 euros.
  Arxivat a: Consum, Promoció Econòmica
 9. Detall de la dita de Nadal a la sabateria El Gato con Botas.
  15/12/2021
  Fins al gener, una trentena d’establiments del poble tindran una dita de Nadal escrita al seu aparador. L’Oficina de Català i la Unió de Botiguers han impulsat la iniciativa per promoure l’ús de la llengua catalana i fomentar el comerç de proximitat.
  Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica
 10. El regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, i la dinamitzadora de la Unió de Botiguers, Raquel Marco.
  13/12/2021
  La campanya, impulsada per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers, posa l’accent en el valor afegit del comerç de proximitat. Aquest Nadal es podran acumular descomptes per mitjà de la nova app Montornès Som Comerç i entrar en un sorteig de vals de compra per un total de 15.000 euros.
  Arxivat a: Consum, Promoció Econòmica
Pàgina 1 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona