CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Joventut

Joventut

Opcions

Notícies per data

 1. Votació individual a l'Assemblea Jove de 12 a 17 anys.
  24/11/2022
  Els pressupostos juvenils Kosmos 2023 inclouran un total de 20 propostes escollides per gairebé 300 persones d’entre 12 i 30 anys a les dues Assemblees Joves celebrades en els darrers dies. Entre les activitats més votades hi ha festes de Nadal i Carnaval, les sortides de l’Estiu Jove i una jornada de pintura i vins a l’aire lliure.
  Arxivat a: Joventut
 2. Els tres joves contractats com a monitors dinamitzadors poliesportius.
  23/11/2022
  En els darrers dies, tres dels joves que van participar en la formació inclosa en el projecte de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral han començat a treballar com a monitors dinamitzadors poliesportius. La durada dels contractes, en modalitat de Plans d’Ocupació Local, és de 6 mesos.
  Arxivat a: Ajuntament, Esports, Joventut, Ocupació
 3. El regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado, amb Marta Rodríguez, d'APINDEP, i el seu cuidador.
  02/11/2022
  Una xerrada – taller sobre la importància de les cures en les organitzacions donarà el tret de sortida a les activitats de la FESS aquest divendres al matí. El regidor delegat de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, Jordi Delgado, i la representant d’APINDEP i de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental Marta Rodríguez han presentat les propostes aquest migdia a Can Saurina.
  Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
 4. Xerrada amb Fanny Pajarón i Alberto Leandro, de Cobega.
  28/10/2022
  Les xerrades entre les empreses i els joves d’entre 16 i 29 anys continuen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana Centre. A les trobades es tracten qüestions com les competències clau en el mercat laboral i els processos de selecció. Des del juliol de l’any passat el programa de foment de l’ocupació juvenil “Dimensió Sociolaboral” ha atès més de 240 persones.
  Arxivat a: Joventut, Ocupació
 5. 5a Fira de l'Economia Social i Solidària
  25/10/2022
  “Cuidem-nos per poder cuidar” és el lema de la 5a Fira de l'Economia Social i Solidària (FESS) que se celebrarà a Montornès entre el 4 i el 12 de novembre. Hi haurà una sessió sobre les cures a les organitzacions, un taller sobre l’autocura de les dones que fan cures i una jornada dedicada al treball de cures i als recursos per a famílies amb membres amb diversitat funcional. Les activitats són gratuïtes amb inscripció prèvia.
  Arxivat a: Ciutadania, Educació, Igualtat, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
 6. Butlletes per presentar propostes als pressupostos Kosmos 2023.
  24/10/2022
  Per cinquè any, el jovent de Montornès podrà proposar, votar i organitzar activitats amb part del pressupost del Departament de Joventut. Els i les joves podran presentar les butlletes fins al 7 de novembre. Com a novetat, hi haurà dues assemblees per fer les votacions: el 18 de novembre per a majors de 18 anys i el 20 del mateix mes per a joves de 12 a 17 anys.
  Arxivat a: Joventut
 7. Un moment de la jornada "Equipaments 2030: responsables i educadors".
  05/10/2022
  Montornès és un dels 11 municipis que han aconseguit les distincions que la Diputació atorga als equipaments i espais municipals educatius, esportius i de joventut que poden arribar a ser edificis inclusius, igualitaris i sostenibles i a la vegada promoure la participació de les persones usuàries.
  Arxivat a: Ajuntament, Joventut
 8. Cartell de l'activitat.
  26/09/2022
  Durant tot el dissabte 1 d’octubre, el grup impulsor del FOAM i el Departament de Joventut han organitzat prop d’una vintena d’activitats al Centre Juvenil Sputnik. Entre les novetats hi ha una exhibició de Quidditch, un Scrabble gegant, una xerrada sobre l’ús de les pantalles o un espectacle a càrrec dels populars youtubers El Bleda y Vulvarde.
  Arxivat a: Joventut
 9. .
  15/09/2022
  Aquest mes de setembre s’ha obert el procés per participar en el càsting que servirà per escollir la persona que representi Vallès Visió en la tercera edició del programa Objectiu Paki. La crida s’adreça a joves d’entre 13 i 20 anys. El termini d'inscripció finalitza el 30 de setembre.
  Arxivat a: Cultura i festes, Joventut
 10. Foto de grup amb els infants assistents a la inauguració.
  14/09/2022
  L’acte ha comptat amb la presència del fill de Johan Cruyff, Jordi Cruyff; així com de representants de la Fundació Cruyff, de la Fundació FC Barcelona i de la Fundació ”la Caixa”. Per part de l’Ajuntament hi ha assistit l’alcalde, José A. Montero, i altres membres del Consistori. Prèviament, la jugadora del primer equip del FC Barcelona Laia Codina ha signat autògrafs als infants assistents. La inauguració ha anat seguida d’una festa.
  Arxivat a: Ciutadania, Esports, Infància, Joventut, Territori, Via pública
Pàgina 1 de 21 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona