CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció de la Salut

Promoció de la Salut

Mostrar:

Opcions

Notícies per data

 1. .
  05/04/2024
  El programa ofereix un espai socialitzador per minimitzar els efectes de la soledat no volguda i permet que les persones que se senten aïllades tinguin l’oportunitat de relacionar-se mentre practiquen exercici físic tot coneixent l’entorn.
  Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
 2. Imatge del producte afectat
  05/04/2024
  El producte, de la marca Nectar of Bio - Les Cosmétiques Design Paris, és un tractament reafirmant. El lot afectat és el 249999. Es recomana no comprar-lo i no consumir-lo, en cas que ja s’hagi adquirit.
  Arxivat a: Promoció de la Salut
 3. .
  26/03/2024
  La Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat recentment alertes sobre alguns productes cosmètics i de cura personal.
  Arxivat a: Promoció de la Salut
 4. La colònia Arian Pour Femme.
  28/02/2024
  Hi ha un lot afectat d’aquesta colònia que està comercialitzat. Es recomana no comprar-lo i, en cas d’haver-lo adquirit, no consumir-lo.
  Arxivat a: Promoció de la Salut
 5. .
  12/02/2024
  Hi ha diversos lots afectats d’aigua destil·lada Orravan i crema hidratant Nuky que estan comercialitzats. Es recomana no comprar-los i, en cas d’haver-los adquirit, no consumir-los.
  Arxivat a: Promoció de la Salut
 6. .
  07/02/2024
  Aquesta setmana s’ha tancat l’aigua de reg als horts municipals en compliment de la resolució de l’estat d’emergència per sequera de l’Agència Catalana de l’Aigua. L’ACA dona a aquests espais la mateixa consideració que als jardins i zones verdes, i, per tant, cal aplicar-los les mateixes restriccions.
  Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Territori, Via pública
 7. .
  05/02/2024
  Del 6 al 16 de febrer, el veïnat pot opinar sobre la nova ordenança que ha de regular el compliment de les mesures d’estalvi, l’abastament i els usos de l’aigua a Montornès. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma Participa311.
  Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Territori
 8. .
  02/02/2024
  S’ha fixat l’estadi 1 de l’emergència. Es redueix el consum màxim d’aigua a 200 litres per habitant i dia. Com a mesura de compensació per contenir el consum d’aigua i per donar compliment a la resolució dictada per l’Agència Catalana de l’Aigua, l'Ajuntament ha decidit no permetre l'ús de les dutxes dels equipaments esportius municipals.
  Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Medi Ambient, Territori, Via pública
 9. Alguns dels productes afectats.
  27/12/2023
  Hi ha sis colònies i dos gels de bany afectats que estan comercialitzats. Es recomana no comprar-los i, en cas d’haver-los adquirit, no consumir-los.
  Arxivat a: Consum, Promoció de la Salut
 10. Tómbola solidària de la Unió de Botiguers.
  20/12/2023
  Veïnat, comerços i centres educatius s’han bolcat amb la iniciativa, enguany centrada en la salut sexual i reproductiva, a través de diverses activitats solidàries. Una tómbola de la Unió de Botiguers, una festa de l’AMPA de l’Escola Palau d’Ametlla, una xerrada del CFA Marinada i diverses propostes celebrades a l’Escola Can Parera han estat algunes de les accions realitzades al poble.
  Arxivat a: Promoció de la Salut
Pàgina 1 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona