CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Tram del carrer de Sant Isidre afectat pel canvi del sentit de circulació.
  21/01/2022
  A partir del 27 de gener al migdia entraran en funcionament els nous semàfors i la senyalització que indiquen el canvi de sentit de la circulació en el tram del carrer de Sant Isidre comprès entre el carrer del Riu Mogent i l’avinguda de l’Onze de Setembre. L’actuació s’emmarca en els treballs de millora de la mobilitat al centre del municipi.
  Arxivat a: Via pública
 2. Mercat setmanal de Montornès Nord (Imatge d'arxiu)
  23/12/2021
  Aquest dissabte 25 de desembre i l’1 de gener es donen dues de les excepcions que recull l’Ordenança reguladora del mercat setmanal de Montornès, modificada i aprovada pel Ple Municipal aquest mateix any.
  Arxivat a: Via pública
 3. Espai entre la BV-5001 i el carrer de Can Parera on es faran les obres de millora de la seguretat
  17/12/2021
  El projecte inclou actuacions en diversos punts de la carretera des de la rotonda amb l’avinguda d’Ernest Lluch fins a Can Parera. El conjunt de les obres té una durada prevista de 5 mesos. Els primers treballs es faran a Can Parera, i duraran a l’entorn de 6 setmanes.
  Arxivat a: Via pública
 4. Horts socials a l'avinguda del Riu Mogent
  16/12/2021
  El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 31 de desembre.
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 5. Imatge: Wikimedia Commons
  02/12/2021
  Des d'aquest divendres 3 de desembre i fins al dia 15, el veïnat pot dir la seva en relació a la nova ordenança reguladora de la Mobilitat en què treballa l’Ajuntament. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma participa 311 – Decidim Montornès.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 6. Obres de millora al carrer de les Tres Creus, a l'altura de la plaça de la Pèrgola.
  26/11/2021
  Aquesta setmana han començat els treballs de renovació de la vorera del carrer de les Tres Creus a l’altura de la plaça de la Pèrgola. L’actuació també preveu l’adequació de l’espai per substituir la canonada d’aigua actual. La durada de les obres és de sis setmanes.
  Arxivat a: Via pública
 7. Imatge del díptic del Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit.
  18/11/2021
  L’espai del Servei Català de Trànsit ha ampliat el període d’atenció telefònica durant tot un any. L’objectiu de la prestació és millorar l’assistència a les víctimes en el període posterior al sinistre viari.
  Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
 8. Rampa a la vorera entre els barris de Can Parera i Ca l'Ametller.
  17/11/2021
  La brigada municipal d’obres ha enllestit la construcció d’una rampa per millorar l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, gent gran o infants que vulguin fer ús de l’itinerari de vianants entre els barris de Can Parera i l’Ametller, o creuar la carretera. Properament la Diputació de Barcelona realitzarà altres treballs de millora de la seguretat viària a la BV-5001.
  Arxivat a: Via pública
 9. Lluminàries renovades al barri de Ca l'Ametller.
  09/11/2021
  Seguint el Pla director de la millora de les instal·lacions d’enllumenat públic de Montornès, l’Ajuntament ha canviat les lluminàries de vapor de mercuri que hi havia al barri Ametller, al carrer de Vallromanes i a part de l’avinguda de l’Onze de Setembre per d’altres amb tecnologia LED. El nou sistema suposarà una reducció del consum elèctric del 70%.
  Arxivat a: Via pública
 10. Vista del revolt de la carretera amb el nou camí en direcció a Montornès
  05/11/2021
  Aquest divendres a la tarda es retirarà el pas alternatiu de trànsit a la BV-5001 en el tram comprès entre l’avinguda de Masia Alzina i l’inici del nucli de Montornès del Vallès amb el carrer de Frederic Mompou. Durant les properes dues setmanes hi haurà afectacions puntuals en el trànsit per l’execució dels treballs d’aglomerat i senyalització horitzontal a la carretera.
  Arxivat a: Via pública
Pàgina 1 de 17 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona