CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Agents de la Policia Local en un dels controls d'aquests dies
  15/01/2021
  Fins diumenge, agents de la Policia Local realitzen controls de trànsit per supervisar l’ús del cinturó i dels sistemes de retenció infantil als vehicles. L’objectiu és conscienciar la ciutadania sobre la importància d’utilitzar els dispositius de seguretat i contribuir a la reducció del número de víctimes d’accidents de trànsit.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 2. Montornès Smart City
  28/12/2020
  L'Ajuntament ha dut a terme accions per facilitar l'estesa de fibra òptica i abastit de comunicacions d'alta velocitat diversos carrers del municipi i zones de difícil accés per a les operadores. També s'està potenciant la infraestructura municipal de telecomunicacions per garantir el futur desplegament de tecnologies com el 5G.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Via pública
 3. Mercat setmanal de Montornès Centre a la plaça de Pau Picasso (Imatge d'arxiu)
  21/12/2020
  El mercat setmanal del divendres dia 25 (Nadal) se celebrarà el dijous 24, i el mercat del divendres 1 de gener (Any Nou) tindrà lloc el dijous, 31 de desembre.
  Arxivat a: Via pública
 4. Els dos patges han estat els encarregats d'encendre els llums de Nadal
  04/12/2020
  Avui, a la plaça de la Font, s'ha fet la simbòlica encesa de l'enllumenat de Nadal que dona la benvinguda a les festes. Els llums ornamenten una vintena de carrers, places, rotondes i avingudes de Montornès. Aquest any més que mai es vol mantenir el caliu de les festes.
  Arxivat a: Cultura i festes, Promoció Econòmica, Via pública
 5. Inici dels treballs per a l'ampliació del carrer de Pablo Neruda, des de l'avinguda d'Icària fins al carrer de Ferrer i Guàrdia
  24/11/2020
  Aquesta setmana han començat les obres d’urbanització del barri de Can Xec. El projecte preveu eixamplar i pavimentar carrers i l'adequació de diversos serveis (xarxes d'aigua i de clavegueram, enllumenat, gas, telefonia i comunicacions, etc.)
  Arxivat a: Via pública
 6. Una de les illles substituïdes i reubicada per reparar l'asfalt
  13/11/2020
  Aquesta setmana s'ha enllestit la reposició dels 36 contenidors cremats durant els actes vandàlics del cap de setmana de l'1 de novembre.
  Arxivat a: Via pública
 7. Neteja i desinfecció de les zones de jocs infantils
  21/10/2020
  L'Ajuntament de Montornès segueix implementant mesures per garantir la seguretat a l'espai públic. A les tasques de neteja i desinfecció que ja es duien a terme, s'han afegit noves mesures de senyalització i tancament d'espais com les instal·lacions esportives no supervisades. També es fa seguiment del compliment de les noves mesures per part dels establiments i de la ciutadania.
  Arxivat a: Covid-19, Covid-19 i Espai Públic, Via pública
 8. Cruïlla entre el carrer Major i la rambla de Sant Sadurní
  13/10/2020
  Aquest dimarts comencen els treballs de remodelació de l’encreuament, que es transformarà en un pas elevat per millorar la mobilitat dels vianants. Les obres tenen una durada prevista de cinc setmanes.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 9. imatge: user18526052
  12/08/2020
  El cens municipal d’animals de companyia facilita les tasques d’identificació dels gossos i gats trobats al carrer. La inscripció al registre és obligatòria i per fer-ho cal realitzar un tràmit telemàtic o presencial a l’Ajuntament.
  Arxivat a: Promoció de la Salut, Via pública
 10. Nou enllumenat LED al passatge d'Aragó
  05/08/2020
  L’actuació ha comportat el canvi de les actuals lluminàries de vapor de mercuri a tecnologia LED. El nou sistema suposarà una reducció del consum elèctric del 70 %.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Pàgina 1 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona