CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Obres de pintura al carrer del Molí.
  31/03/2023
  Aquest divendres es realitzen els treballs de pintura a la calçada que culminen les darreres obres de millora de la mobilitat realitzades al carrer del Molí. A partir d’aquest cap de setmana, el carrer tindrà un sol sentit de circulació.
  Arxivat a: Via pública
 2. Pantalla a la parada d'autobús de l'avinguda de Barcelona.
  02/03/2023
  Dins de l’estratègia de municipi intel·ligent Smart City, l’Ajuntament ha instal·lat tres pantalles a diverses parades d’autobús del poble per facilitar els horaris a les persones usuàries del transport públic en temps real.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 3. Nou arbrat al carrer de Prat de la Riba.
  22/02/2023
  Recentment s’han realitzat diverses plantacions d’arbres a la plaça del Poble, al carrer de Prat de la Riba i a la plaça de Bellesguard. Es tracta d’espècies caducifòlies que resisteixen la sequera i les plagues. També s'han instal·lat o reparat els sistemes de reg per degoteig.
  Arxivat a: Medi Ambient, Territori, Via pública
 4. El recinte firal de l'avinguda d'Ernest Lluch, després dels treballs.
  14/02/2023
  Aquest dimarts s’ha obert l’espai de l’avinguda d’Ernest Lluch, un cop finalitzades les obres de millora que s’hi han dut a terme. S'han realitzat els treballs tenint en compte criteris de sostenibilitat i de respecte cap a l’entorn.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 5. Punt de l'avinguda de l'Onze de Setembre on s'està construint el nou pas elevat.
  08/02/2023
  Hi haurà afectacions des de les 9 h i fins a les 17 h. Els vehicles no podran circular pel tram de l’avinguda de l’Onze de Setembre que va des del carrer de Jaume Balmes i fins a la rambla de Sant Sadurní. L’actuació està inclosa en els treballs de millora de la seguretat viària de la BV-5001, promoguts per la Diputació de Barcelona.
  Arxivat a: Via pública
 6. Lluminàries renovades al carrer de la Casa Nova.
  25/01/2023
  Seguint el Pla director de la millora de les instal·lacions d’enllumenat públic de Montornès, recentment s’han substituït un total de 25 lluminàries de vapor de mercuri per d’altres amb tecnologia LED a la plaça de l’Autonomia i al voral del carrer de la Casa Nova. L’actuació comportarà una reducció del consum elèctric del 75 %.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 7. Tram de l'avinguda de l'Onze de Setembre on es construirà un pas elevat.
  20/01/2023
  Després de l’actuació a la rotonda de l’av. d’Ernest Lluch, la Diputació de Barcelona reprendrà el projecte de millora de la BV-5001 el 25 de gener amb la construcció d’un pas elevat a l’av. de l’Onze de Setembre, concretament a la intersecció amb el carrer Major. Segons les previsions, els treballs finalitzaran el 13 de febrer.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 8. La cruïlla entre el carrer Major i el carrer de Lleida és un dels punts on es faran treballs de reparació
  13/01/2023
  Entre el 16 i el 19 de gener es duran a terme treballs per a la conservació i el manteniment de l’asfalt a diversos punts del poble en què es troba envellit. Al llarg dels quatre dies hi haurà afectacions puntuals en el trànsit de vehicles.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 9. Mercat setmana de Montornès Centre.
  03/01/2023
  El dia de Reis cau en divendres i el mercat setmanal de Montornès Centre s’avança al dijous 5 de gener.
  Arxivat a: Cultura i festes, Via pública
 10. Un moment de l'acte en què han intervingut l'alcalde, José A. Montero, i el tècnic municipal de medi ambient, Juanjo Becerril.
  14/12/2022
  Aquest migdia s’ha presentat la nova campanya per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de millorar la recollida de residus i aconseguir un municipi més net i sostenible. En els propers dies el veïnat rebrà a casa seva informació per fer una correcta gestió de les deixalles.
  Arxivat a: Medi Ambient, Territori, Via pública
Pàgina 1 de 22 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona