CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Accés al parc dels Castanyers
  20/01/2020
  Des del matí, el parc dels Castanyers està tancant de forma preventiva. Avui i demà (dilluns i dimarts) l'entrada i sortida de l'Escola Can Parera es farà per la porta principal del centre. A la tarda, el Departament d'Interior ha resolt suspendre totes les activitats a l'aire lliure al medi natural a les comarques de les demarcacions de Girona, Barcelona i la Catalunya Central.
  Arxivat a: Ajuntament, Seguretat ciutadana, Via pública
 2. Mercat setmanal de Montornès Nord (Imatge d'arxiu)
  17/10/2019
  A partir d'aquest dissabte, 19 d'octubre, el mercat setmanal tornarà a la seva ubicació original al carrer de Federico García Lorca. Hi haurà limitacions en l'aparcament i la circulació de vehicles entre les 6 i les 15 h.
  Arxivat a: Ciutadania, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Via pública
 3. Obres d'ampliació de la vorera a la confluència de l'avinguda de l'Onze de Setembre i el carrer de l'Estrella
  01/10/2019
  Les obres inclouen l'eliminació del cautxú de la parada d'autobús. També s'hi reubicaran els contenidors de matèria orgànica i rebuig de l'illa del carrer de l'Estrella. Mentre durin els treballs la parada d'autobús estarà ubicada a la plaça de la República, al davant de Can Saurina.
  Arxivat a: Via pública
 4. Un dels habitatges precintats
  02/07/2019
  El perill potencial d'incendi per connexions irregulars a les xarxes de subministraments de diversos immobles ha conduit aquest dimarts a l'evacuació d'una escala d'habitatges de Montornès Nord. Un operatiu coordinat dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local ha dut a terme l'actuació.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública
 5. Horts municipals a l'avinguda del Riu Mogent
  13/06/2019
  En total es convoca l'adjudicació de 12 parcel·les. El termini de presentació de sol·licituds va del 14 de juny al 15 de juliol.
  Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Via pública
 6. Ubicació dels nous contenidors al Camí de la Justada
  05/06/2019
  Aquesta setmana s'ha iniciat la substitució de tots els contenidors del municipi per uns de nous de càrrega lateral. El nou sistema comporta la clausura i desaparició de les sis illes de contenidors soterrats existents i simplifica el sistema de recollida que es podrà dur a terme amb un sol tipus de camió.
  Arxivat a: Ciutadania, Via pública
 7. .
  07/05/2019
  Amb motiu de la celebració del Gran Premi d'Espanya de F1 al Circuit Barcelona Catalunya, els dies 11 i 12 de maig hi haurà afectacions en el trànsit als accessos als nuclis industrials El Raiguer i Can Parellada.
  Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
 8. Mercat setmanal de Montornès Centre (Imatge d'arxiu)
  17/04/2019
  Aquest dijous 18 d'abril, de 6 a 16 h, estarà prohibit estacionar al carrer de Jaume Balmes (entre la plaça de la Font i el carrer de Palau d'Ametlla), i al carrer de Palau d’Ametlla (entre el carrer de Joan XXIII i el carrer de l'Estrella).
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 9. Bicicletes elèctriques (Font: eMobike)
  04/03/2019
  Els ajuntaments de Montornès i de Montmeló, amb la col·laboració de l'empresa local eMobike, treballen per implantar un sistema públic de bicicletes elèctriques que enllacin el nucli urbà de Montornès amb l'estació de rodalies de Renfe.
  Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Via pública
 10. Confluència del carrer de la Llibertat, amb el carrer Hermanas de la Virgen Niña i la plaça del Poble
  28/02/2019
  A causa de les obres del carrer de la Llibertat, a partir del 4 de març de 2019 es tallarà al trànsit de vehicles la intersecció del carrer de la Llibertat amb la plaça del Poble i el carrer de las Hermanas de la Virgen Niña. La mesura, de caràcter temporal, comportarà algunes modificacions en la circulació en les vies adjacents.
  Arxivat a: PII Montornès Nord, Via pública
Pàgina 1 de 9 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona