CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Yolanda Lorenzo, Sergi Mingote i José A. Montero, en el moment de la signatura
  26/01/2018
  Aquest divendres s'ha formalitzat la signatura d'un conveni entre els ajuntaments de Montornès i Vilanova, i el Consorci per projectar una passera a la riera de Vallromanes al camí fluvial del Mogent. També s'estudiarà la viabilitat d'una altra passera al costat de la BV-5001 per facilitar l'accés a Vilanova dels veïns del barri Ametller.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 2. Obres a la cruïlla dels carrers Bartomeu Sala i Baixada de l'església
  26/01/2018
  Aquesta setmana s'han posat en marxa treballs de millora als carrers de Bartomeu Sala i Baixada de l'església. L'actuació dona resposta a les peticions veïnals rebudes per millorar les condicions d'aparcament en aquesta zona.
  Arxivat a: Via pública
 3. Llera del Riu Mogent
  22/01/2018
  L’Agència Catalana de l’Aigua i l’Ajuntament han netejat 700 metres de llera del riu Mogent. A finals de desembre es van dur a terme els treballs de recuperació d’aquest espai que inclouen la retirada de la canya americana.
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 4. Radar pedagògic al carrer Federico García Lorca
  17/01/2018
  L’Ajuntament ha adquirit un radar pedagògic per tal de conscienciar els conductors de la velocitat a la qual circulen. El radar s'anirà ubicant a diversos punts del municipi.
  Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
 5. Terrenys on es construirà l'escola Palau d'Ametlla
  12/01/2018
  El dilluns 15 de gener es posen en marxa les obres de construcció de l'escola Palau d'Ametlla. A partir d'aquesta data quedarà inhabilitat l'aparcament del carrer dels Castanyers i se n'habilitarà un altre de provisional proper al camí fluvial.
  Arxivat a: Ajuntament, Educació, Via pública
 6. Revolt de la carretera BV-5001 amb accés al camí de Can Cuberot (Foto: DIBA)
  06/11/2017
  El projecte millorarà la seguretat viària en el tram que uneix Can Parera i el barri de l'Ametller. Les obres permetran la creació d’un itinerari per a vianants i la millora del revolt de la carretera BV-5001.
  Arxivat a: Via pública
 7. La renovada plaça de Joan Miró, en un moment de la festa d'aniversari
  07/10/2017
  El renovat espai ha acollit aquest divendres una gran festa per celebrar el seu primer any de funcionament. Grans i petits s'han sumat a les activitats proposades, entre les quals hi ha hagut el visionat d'un documental sobre el procés de remodelació de la plaça.
  Arxivat a: Ciutadania, Via pública
 8. La remodelada plaça de Joan Miró
  29/09/2017
  La plaça de Joan Miró celebra el 6 d’octubre un any des de la seva remodelació amb activitats per a tota la família i la projecció del documental “Transformacions urbanes amb la veu del veïnat. Pla Estel Montornès”.
  Arxivat a: Ciutadania, Via pública
 9. Terrassa a la plaça de Pau Picasso
  23/06/2017
  Els establiments amb terrasses podran obrir durant els mesos d’estiu fins a la mitjanit els dies feiners i fins a la 1 de la matinada els caps de setmana i la vigília dels dies festius, sempre i quan es respecti el descans dels veïns.
  Arxivat a: Via pública
 10. Jocs d'aigua a la plaça de Pau Picasso
  21/06/2017
  Aquest dimecres s'ha posat en funcionament la zona de jocs d'aigua de la plaça de Pau Picasso, un cop finalitzats els treballs de millora i manteniment que s'hi han dut a terme. Les feines han inclòs la renovació del cautxú del terra, la millora del sistema de drenatge i recollida d'aigua, així com la desinfecció i posada a punt del circuit per garantir la salubritat de la instal·lació.
  Arxivat a: Ciutadania, Via pública
Pàgina 1 de 7 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona