CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Plànol de les afectacions
  24/11/2022
  Els treballs es posaran en marxa el dilluns 28 de novembre i afectaran la intersecció dels carrers dels Castanyers i de Can Parera. Mentre durin les obres, no es podrà aparcar en aquest punt i, de forma puntual, caldrà donar pas alternatiu a la circulació de vehicles. Les feines tenen una durada prevista de dues setmanes.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 2. Plànol amb la ubicació dels treballs previstos.
  11/11/2022
  El dilluns 14 de novembre es posaran en marxa les obres de reparació de la vorera del carrer del Vallès en el tram comprès entre el carrer de Federico García Lorca i el passatge de Maria Aurèlia Capmany. El dimarts 15 s’iniciaran els treballs de renovació de la canonada d’aigua potable a la part del carrer de la Llibertat que toca amb la plaça de Lluís Companys.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 3. Carrer de La Lira.
  21/10/2022
  El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre hi haurà modificacions en la circulació de vehicles al carrer de la Lira per facilitar el muntatge, el desenvolupament i el desmuntatge de la Fira Medieval.
  Arxivat a: Via pública
 4. Plànol de les afectacions.
  07/10/2022
  Amb motiu de la finalització de les obres a la rotonda de la BV-5001, es tallarà el trànsit a l’avinguda d’Ernest Lluch el 10 d’octubre, de 8 a 19 h. A l’endemà, en la mateixa franja horària, s’hi duran a terme treballs d’asfaltat i pintat però no hi haurà talls en la circulació de vehicles.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 5. Recinte firal, entre el riu Mogent i l'avinguda d'Ernest Lluch
  22/09/2022
  Els treballs van a càrrec de l’empresa Metrovacesa. Un cop finalitzades, la promotora cedirà la finca a l’Ajuntament d’acord amb el conveni signat entre ambdues parts. Les feines tenen una durada prevista de tres mesos.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 6. Foto de grup amb els infants assistents a la inauguració.
  14/09/2022
  L’acte ha comptat amb la presència del fill de Johan Cruyff, Jordi Cruyff; així com de representants de la Fundació Cruyff, de la Fundació FC Barcelona i de la Fundació ”la Caixa”. Per part de l’Ajuntament hi ha assistit l’alcalde, José A. Montero, i altres membres del Consistori. Prèviament, la jugadora del primer equip del FC Barcelona Laia Codina ha signat autògrafs als infants assistents. La inauguració ha anat seguida d’una festa.
  Arxivat a: Ciutadania, Esports, Infància, Joventut, Territori, Via pública
 7. Treballs a la rotonda a la confluència de la BV-5001 i l'av. d'Ernest Lluch
  08/09/2022
  Les obres a la confluència de la BV-5001 i Ernest Lluch formen part del projecte de millora de la carretera al seu pas per Montornès, que inclou un total de sis actuacions. Els treballs van quedar interromputs el maig per l’abandonament de l’empresa adjudicatària.
  Arxivat a: Via pública
 8. Tram de l'avinguda d'Ernest Lluch tallat al trànsit.
  06/09/2022
  Del 6 al 21 de setembre, l’av. d’Ernest Lluch, entre l’av. de la Llibertat i el c. de la Pau, romandrà tallada al trànsit amb motiu del muntatge de les atraccions al recinte firal. Tampoc s’hi podrà estacionar.
  Arxivat a: Via pública
 9. Carrer de Can Parera.
  18/08/2022
  Durant tot el matí, el carrer romandrà tancat per les obres que s'estan fent a l'edifici de la Biblioteca i l'Escola de Música, Dansa i Aula de Teatre.
  Arxivat a: Via pública
 10. Tram del carrer del Molí on es duran a terme les obres de reparació del paviment asfàltic.
  25/07/2022
  Entre el 27 i el 29 de juliol es duran a terme actuacions per reparar l'asfaltat del tram del carrer del Molí comprès entre el carrer de Lleida i la rambla de Sant Sadurní. ACTUALITZACIÓ: El 29/07/2022 les obres han quedat finalitzades per la qual cosa no hi haurà incidències en el trànsit els dies 1 i 2 d’agost, com s'havia previst inicialment.
  Arxivat a: Via pública
Pàgina 1 de 21 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona