CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. .
  23/07/2021
  A causa de l'elevat risc d'incendi i a l'empara de la legislació vigent es prohibeix la circulació de persones i vehicles (excepte autoritzats) als camins d'accés al Parc de la Serralada Litoral entre el divendres 23 de juliol a les 12 h i el diumenge 25 de juliol a les 23.59 h
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 2. Accés tancat des del carrer d'Andalusia
  22/07/2021
  S'han iniciat els treballs per substituir l'escala a l'altura del carrer d'Andalusia. Des d'aquesta setmana l'accés ha quedat tancat.
  Arxivat a: Via pública
 3. Representants dels 14 municipis que han signat el conveni (Foto: T. Torrillas))
  14/07/2021
  L'acord preveu l'elaboració d'una diagnosi de la situació i d'un pla d'acció coordinat entre els municipis per a la gestió dels conflictes provocats per la presència de senglars en àrees urbanes.
  Arxivat a: Medi Ambient, Seguretat ciutadana, Via pública
 4. Els treballs de remodelació de la plaça de la Pèrgola una vegada acabats.
  05/07/2021
  Aquests dies han finalitzat els treballs de jardineria a la plaça de la Pèrgola i l'espai ja ha quedat obert a la ciutadania.
  Arxivat a: Via pública
 5. Senyal d'advertiment per a la prevenció d'incendis
  01/07/2021
  Coincidint amb l'inici del període de més calor, l'Ajuntament ha intensificat la informació a la ciutadania sobre la prohibició de fer foc i la prevenció d'incendis. S'ha fet una bustiada als carrers dels barris més propers a la zona forestal i s'han penjat bans a equipaments, dependències municipals i altres punts d'informació.
  Arxivat a: Via pública
 6. Terrassa del Frankfurt Vélez
  17/06/2021
  A partir del 24 de juny, els establiments amb terrasses podran obrir fins a la mitjanit de diumenge a dijous, i fins a la 1 de la matinada els divendres, dissabtes i la vigília dels dies festius, sempre i quan es respecti el descans dels veïns.
  Arxivat a: Covid-19 i Establiments, Promoció Econòmica, Via pública
 7. Les òptiques dels semàfors són LED i incorporen un sistema sonor per a persones invidents
  11/06/2021
  L'Ajuntament ha substituït les òptiques analògiques dels semàfors de totes les cruïlles i hi ha afegit dispositius amb senyals acústics per a persones invidents.
  Arxivat a: Via pública
 8. .
  04/06/2021
  Des de les 18 h d'aquest divendres dia 4, fins a les 17 h del diumenge, 6 de juny, hi haurà afectacions en el trànsit als accessos als nuclis industrials El Raiguer i Can Parellada, amb motiu de la celebració de la setena prova de l'any del Campionat del món de Moto GP al circuit de Barcelona-Catalunya situat a Montmeló.
  Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
 9. Punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a l'aparcament del CEM Les Vernedes
  26/05/2021
  El nou punt, el segon que s'ubica al poble, pot ser utilitzat per dos vehicles simultàniament i és compatible amb els dos formats d’endoll més freqüents.
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 10. Obres a la xarxa de subministrament d'aigua a la zona del dipòsit d'aigua situat entre el carrer de Can Parellada i el Camí de Can Masferrer
  05/05/2021
  Aquesta setmana s'han posat en marxa obres de millora a la zona del dipòsit d'aigua situat entre el carrer de Can Parellada i el Camí de Can Masferrer. Els treballs tenen una durada prevista de tres setmanes.
  Arxivat a: Via pública
Pàgina 1 de 16 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona