CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Via pública

Via pública

Opcions

Notícies per data

 1. Obres de renovació de la xarxa d’aigua potable al carrer de Francesc Macià.
  21/05/2024
  Els treballs inclouen la substitució del tub de fibrociment, així com la renovació de vàlvules i escomeses. L’actuació forma part del Pla de Reposició i Millores de l’any 2024.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 2. .
  09/05/2024
  S’incrementa el límit de consum màxim d’aigua a 230 litres per habitant i dia. Amb les noves condicions, es tornarà a poder fer ús de les dutxes de les instal·lacions esportives municipals. També es recupera el reg de supervivència i i el reg per degoteig a les zones que no tenen aigües freàtiques.
  Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Territori, Via pública
 3. Treballs a la confluència dels carrers de Lleida i de Tarragona
  07/05/2024
  Els treballs inclouen la modificació dels guals de les confluències amb els carrers de Tarragona i del Molí. També s’habilitarà un nou pas de vianants a la cruïlla amb el carrer de Joan Miró.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 4. Sensor de soroll ubciat a l'avinguda d'Ernest Lluch
  22/04/2024
  El municipi ha incorporat dos nous sensors per mesurar els nivells de soroll al terme municipal. Actualment hi ha set punts mesuradors repartits pel territori. Montornès també s’ha adherit a la Setmana Sense Soroll que se celebra del 22 al 28 d’abril.
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 5. Zona de pícnic al polígon de Can Bosquerons de Baix.
  07/03/2024
  L’Ajuntament de Montornès ha habilitat una zona de pícnic amb taules i papereres, així com un camp de futbol de terra a la parcel·la que hi ha entre el polígon de Can Bosquerons de Baix i l’avinguda de Barcelona.
  Arxivat a: Territori, Via pública
 6. Model de "Bicitancat"
  08/02/2024
  Del 12 al 23 de febrer, el veïnat pot fer aportacions per al reglament que s’elaborarà per regular l’aparcament de bicicletes al municipi en instal·lacions de “Bicitancat”. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma Participa311.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 7. .
  07/02/2024
  Aquesta setmana s’ha tancat l’aigua de reg als horts municipals en compliment de la resolució de l’estat d’emergència per sequera de l’Agència Catalana de l’Aigua. L’ACA dona a aquests espais la mateixa consideració que als jardins i zones verdes, i, per tant, cal aplicar-los les mateixes restriccions.
  Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut, Territori, Via pública
 8. Mercat setmanal de Montornès Centre (imatge d'arxiu)
  06/02/2024
  Del 7 al 17 de febrer, romandrà obert el termini de consulta perquè el veïnat pugui opinar sobre la modificació de l’ordenança que regula el mercat setmanal de Montornès. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma Participa311.
  Arxivat a: Ajuntament, Via pública
 9. .
  02/02/2024
  S’ha fixat l’estadi 1 de l’emergència. Es redueix el consum màxim d’aigua a 200 litres per habitant i dia. Com a mesura de compensació per contenir el consum d’aigua i per donar compliment a la resolució dictada per l’Agència Catalana de l’Aigua, l'Ajuntament ha decidit no permetre l'ús de les dutxes dels equipaments esportius municipals.
  Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Medi Ambient, Territori, Via pública
 10. Tòtem a la parada d'autobús de l'avinguda de la Llibertat.
  24/01/2024
  El dispositiu, ubicat a la parada de l'avinguda de la Llibertat en direcció a Montornès Nord, ofereix informació sobre la freqüència de pas dels autobusos. Compta amb una placa solar que fa que sigui autosuficient i contribueixi a l'estalvi energètic.
  Arxivat a: Via pública
Pàgina 1 de 24 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona