CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ocupació

Ocupació

Opcions

Notícies per data

 1. Foto de família amb els participants en el curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va.
  23/06/2022
  Un total de 14 nois i noies han completat el curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va organitzat dins del projecte de foment de l’ocupació Dimensió Sociolaboral. Alguns dels joves faran les pràctiques al Casal de Vacances de Montornès i la resta les realitzaran al campus Olímpia que l’entitat Superacció coordina a Barcelona.
  Arxivat a: Joventut, Ocupació
 2. Un moment del curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va.
  16/06/2022
  Dins del projecte de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral s’està duent a terme un curs per treballar de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va. La formació inclourà pràctiques al Casal de Vacances i a entitats esportives del poble i donarà l’oportunitat al jovent de presentar-se a un Pla d’Ocupació per dinamitzar el Cruyff Court de Montornès Nord.
  Arxivat a: Esports, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
 3. Els cinc joves contractats com a peons de jardineria a la Brigada Municipal d’Obres.
  15/06/2022
  En els darrers dies cinc joves del poble que han participat en la Dimensió Sociolaboral s’han incorporat com a peons de jardineria i manteniment a la Brigada Municipal d’Obres. Al llarg de sis mesos realitzaran tasques al departament a la vegada que adquireixen competències pròpies de l’àmbit professional.
  Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
 4. Exterior de l'OAC Centre
  07/04/2022
  Durant el mes de maig, el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) oferirà dos tallers adreçats a veïns i veïnes que estiguin a l'atur o en procés de millora d’ocupabilitat. Les sessions abordaran qüestions com els processos de selecció o la preparació d’estratègies per a la recerca de feina.
  Arxivat a: Ocupació
 5. Rebuda dels participants en l’itinerari IDIQ de la Dimensió Sociolaboral al Centre Juvenil Sputnik.
  29/03/2022
  Recentment han començat els tastets laborals que el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) ha organitzat dins del projecte de foment de l’ocupació juvenil. Hi participen 15 joves d’entre 16 i 29 anys amb baixa qualificació formativa i sense experiència laboral. A mitjans d’abril s’iniciarà la formació de l’itinerari dedicat a persones amb titulació acadèmica. Les persones interessades a participar-hi poden contactar amb l’OPEC.
  Arxivat a: Joventut, Ocupació
 6. Intervenció del regidor d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, a la presentació del projecte Dimensió Sociolaboral.
  07/02/2022
  El projecte s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys i conté dos itineraris d’atenció en funció del grau formatiu i l’experiència de les persones. També inclou un treball de prospecció i contacte amb el teixit empresarial per al foment de les pràctiques i les contractacions a menors de 30 anys.
  Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
 7. Instal·lacions de l'OAC del carrer de Sant Isidre.
  28/01/2022
  El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha obert dos programes d’ajuts a la contractació. Un d’ells està destinat a joves majors de 16 anys i menors de 30, mentre que l’altre s’adreça a persones aturades que tinguin més de 30 anys. El departament d'Ocupació Promoció Econòmica i Comerç ofereix a les empreses suport a l'hora de sol·licitar els ajuts i ofereix els perfils professionals de la borsa de treball municipal per possibilitar les contractacions.
  Arxivat a: Ocupació
 8. .
  09/12/2021
  La formació forma part del programa Treball als barris i s'adreça a persones inscrites a la borsa de treball de Montornès. Els cursos versaran sobre medi ambient, administració, dona i emprenedoria social i noves tecnologies. Les inscripcions ja són obertes.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 9. .
  03/12/2021
  L’Ajuntament ha obert dues convocatòries d’ajuts: una per a la restauració i el comerç afectat econòmicament per la Covid-19 i una altra per al foment de la contractació, l’emprenedoria i els projectes de l’Economia Social i Solidària. El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 19 de desembre.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 10. Sessió formativa del 18 de novembre a l'Espai Cultural Montbarri.
  24/11/2021
  Aquest mes, dins del Pla de Reactivació Econòmica del Consell Comarcal, l’Ajuntament ha ofert quatre tallers sobre temes com la signatura digital, els tràmits telemàtics i les videoconferències. Segons les previsions, la programació continuarà al llarg del primer trimestre de 2022.
  Arxivat a: Promoció Econòmica, Ocupació
Pàgina 1 de 11 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona