CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ocupació

Ocupació

Opcions

Notícies per data

 1. Curs de comptabilitat bàsica.
  23/11/2023
  Un total de 75 persones han assistit als sis cursos que el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament ha ofert a persones usuàries de la borsa de treball aquest mes.
  Arxivat a: Ocupació
 2. Mòdul prelaboral IDIQ - Formació en perruqueria
  03/11/2023
  L’Ajuntament ha obert la convocatòria de beques per als i les joves que enguany han cursat el mòdul prelaboral IDIQ (I Desprès de l'Institut, Què?) desenvolupat pel Departament municipal d’Ocupació Promoció Econòmica i Comerç (OPEC). S'hi destinaran 5.000 €.
  Arxivat a: Ocupació
 3. Les dones que han completat el curs de costura bàsica amb l'alcalde, José A. Montero, i el regidor delegat de l'Àrea d'Acció Social, Jordi Delgado.
  31/10/2023
  Un total de 8 dones han completat la formació, de 150 hores de costura i 150 hores de llengua castellana. En els darrers dies, l’Espai Cultural Montbarri ha acollit l’acte d’entrega dels certificats, que ha comptat amb una desfilada de les usuàries per mostrar les peces confeccionades. El curs tindrà continuïtat amb el nou programa Treball als Barris 2023.
  Arxivat a: Ciutadania, Ocupació, Promoció Econòmica
 4. El programa inclourà formació professionalitzadora de l’àmbit logístic Imatge: senivpetro
  26/10/2023
  Per al curs 2024 es preparen dos itineraris: un per a joves de 16 a 29 anys i un altre per a joves de 16 a 35 amb discapacitat intel·lectual. Les preinscripcions es poden formalitzar fins al 15 de desembre.
  Arxivat a: Ocupació
 5. Participants en la formació, a una de les aules del Casal de Cultura
  11/10/2023
  En els darrers dies s’ha impartit per primera vegada el curs de formació transversal “Mètode Marie Kondo. Eines per endreçar la teva vida professional”, impulsat pel Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç.
  Arxivat a: Ocupació
 6. L'acte d'entrega de diplomes s'ha fet al Centre Juvenil Sputnik.
  27/07/2023
  Els 19 participants de la segona edició de l’IDIQ (I Després de l’Insitut Què) de la Dimensió Sociolaboral han recollit aquest dijous els certificats acreditatius de la formació. Des del març, els nois i noies han pogut tastar cinc oficis diferents.
  Arxivat a: Joventut, Ocupació
 7. Un dels cursos realitzats al Casal de Cultura.
  10/07/2023
  En els darrers mesos un centenar de persones han realitzat un total de vuit cursos organitzats pel Departament municipal d'Ocupació per facilitar l'ocupabilitat de les persones del poble que busquen feina. Recentment també han començat diversos grups de conversa en castellà per a persones que tenen dificultats amb l'idioma que tindran lloc setmanalment a la Biblioteca.
  Arxivat a: Ocupació
 8. Un moment de la sessió informativa de l'OPEC amb famílies i joves amb diversitat funcional
  27/06/2023
  El Departament municipal d’Ocupació ha dut a terme en els darrers dies una sessió informativa adreçada a joves amb diversitat funcional que busquen feina. L’acció forma part de la “Dimensió Sociolaboral” del projecte “Dimensió Jove” que pretén donar suport integral al jovent del poble.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 9. Pràctiques a les instal·lacions d'APEC
  22/06/2023
  Hi ha participat una dotzena de persones que han rebut formació per poder obtenir el carnet professional d’operació de carretons.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 10. L'alcalde en funcions, José A. Montero, entregant els diplomes.
  14/06/2023
  Un total de 24 nois i noies han obtingut el graduat del PFI-PTT del curs 2022-23. Aquest dimarts s'ha fet l’entrega de diplomes a les instal·lacions de l’Institut Marta Mata.
  Arxivat a: Educació, Ocupació
Pàgina 1 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona