CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip

Esports

Opcions

Notícies per data

  1. L'equip dels Cebolletas, a la fase estatal del torneig "Salid y disfrutad"
    22/05/2023
    L’equip montornesenc format per infants de l’Escola Can Parera ha cedit en semifinals davant el León, que ha acabat guanyant la fase estatal del campionat promogut per la Fundació Cruyff.
    Arxivat a: Ciutadania, Esports, Infància
  2. Membres de l'Associació Excursionista Lleure Montornès a la serralada de l'Atles. (imatge: AE Lleure Montornès)
    19/05/2023
    Una desena de membres de l’entitat local han pujat a 6 pics de la serralada en tan sols dos dies, entre els quals el Toubkal. A més, fins al 30 de juny, l’associació exposa algunes de les imatges preses en les darreres sortides a través d'una mostra fotogràfica al Casal de Cultura.
    Arxivat a: Esports
  3. Torneig d'escacs a la plaça de Pau Picasso. (imatge d'arxiu)
    11/05/2023
    L’Ajuntament destinarà un total de 12.000 euros en ajudes per a infants i joves empadronats/des a Montornès i que practiquin esport a qualsevol entitat del municipi. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 24 de maig. Es poden fer les sol·licituds de manera telemàtica i presencial.
    Arxivat a: Esports, Infància, Joventut
  4. Un moment d'un dels partits dels Cebolletas FC.
    08/05/2023
    El Cruyff Court de Montornès ha estat una de les seus de la fase regional del torneig "Salid y disfrutad", celebrada aquest diumenge. Cebolletas FC, de l'Escola Can Parera, s'ha classificat per a la fase estatal, que tindrà lloc el 21 de maig a Igualada.
    Arxivat a: Esports
  5. Els dos equips Specials amb entrenadors/es, famílies i membres del Club Bàsquet Vila de Montornès; i l'alcalde, José A. Montero.
    28/04/2023
    Aquest dijous a la tarda els jugadors dels dos conjunts montornesencs Specials han rebut una placa i han signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament. D'aquesta manera se'ls ha reconegut institucionament el fet d'haver-se proclamat campions dels Special Olympics Granollers 2023. També se'ls ha lliurat una bandera del municipi perquè els pugui acompanyar en els desplaçaments.
    Arxivat a: Esports
  6. Un moment de la final femenina.
    17/04/2023
    Aquest dissabte, 12 equips formats per nens i nenes de 6è han disputat la fase local de la competició promoguda per la Fundació Cruyff. Cebolletas FC, de l'Escola Can Parera, i Keloke, de l'Escola Marinada, han estat els guanyadors. L'Atlantic FC, de l'Escola Palau d'Ametlla, ha aconseguit el certificat al respecte.
    Arxivat a: Esports
  7. Foto de grup amb les persones assistents a l'acte.
    13/04/2023
    L’organització de la Mitja Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca ha reconegut els primers i les primeres atletes locals a creuar la línia de meta. A més, Henkel ha lliurat el xec de 2.096 euros a la Creu Roja de Granollers, una aportació aconseguida amb l’euro per persona inscrita i per cada imatge presa a la carpa de la iniciativa Movimiento Piu.
    Arxivat a: Esports
  8. Alex Villa al podi del Campionat de Catalunya d’Edats 2023. (imatge: Federació Catalana d'Escacs)
    11/04/2023
    Villa i altres 8 esportistes de l’entitat han disputat el campionat autonòmic a Cambrils, en un esdeveniment que ha aplegat gairebé 500 jugadors/es. Aquest mes el jugador montornesenc ha estrenat el títol de Mestre Candidat, una distinció atorgada per la Federació Internacional d’Escacs (FIDE) per haver superat els 2.200 punts Elo FIDE.
    Arxivat a: Esports
  9. Els dos equips Specials del CB Vila de Montornès, després de la victòria. (imatge: CB Vila de Montornès)
    05/04/2023
    Els Specials A i B del Montornès han superat els tres partits que han jugat i han arribat al més alt de la classificació de la competició, celebrada del 30 de març al 2 d’abril a Granollers. Les olimpíades han aplegat al voltant de 1.500 esportistes d’arreu del món i han inclòs fins a 14 disciplines com l’atletisme, la gimnàstica o el bàdminton.
    Arxivat a: Esports
  10. Els guanyadors i guanyadores de la XIX Nit de l'Esport.
    01/04/2023
    Aquest divendres, s’ha tornat a reconèixer l’esport i la constància en una gala celebrada a la Carpa Polivalent El Sorralet. Prèviament, s’ha dut a terme una recepció per destacar el palmarès internacional aconseguit per 4 esportistes durant el 2022.
    Arxivat a: Esports
Anterior Pàgina 4 de 39 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona