CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Respecte i joc net al torneig "Salid y disfrutad" al Cruyff Court de Montornès Nord

Respecte i joc net al torneig "Salid y disfrutad" al Cruyff Court de Montornès Nord

17/04/2023

Aquest dissabte, 12 equips formats per nens i nenes de 6è han disputat la fase local de la competició promoguda per la Fundació Cruyff. Cebolletas FC, de l'Escola Can Parera, i Keloke, de l'Escola Marinada, han estat els guanyadors. L'Atlantic FC, de l'Escola Palau d'Ametlla, ha aconseguit el certificat al respecte.

El Cruyff Court de Montornès va acollir la primera edició de la fase local del torneig "Salid y disfrutad" dissabte a la tarda. La competició està promoguda per la Fundació Cruyff i se celebra a tots els Cruyff Courts d'Europa de manera anual. 

En aquesta primera etapa del campionat van participar 12 equips formats pels nens i nenes de 6è de les 5 escoles del municipi: 10 masculins o mixtes, i 2 femenins. El torneig tenia un format de 6 contra 6 en partits de 10 minuts, de manera que cada equip va jugar 3 partits.

Després de gairebé 5 hores de torneig, Cebolletas FC, de l'Escola Can Parera, i Keloke, de l'Escola Marinada, es van proclamar campions de la jornada. El proper 7 de maig competiran a la fase regional, que també es disputarà a Montornès. En aquest cas, s’hauran d’enfrontar els millors equips de la fase local de Terrassa, Badia del Vallès, Hostalets de Pieroles, Lloret de Mar i Banyoles.

El campionat té com a valors troncals el respecte i el joc entre els jugadors i jugadores. Abans de disputar les finals, es va fer entrega d'un certificat a l'equip que més va demostrar aquestes virtuts: l'Atlantic FC, de l'Escola Palau d'Ametlla.

La jornada va comptar amb la presència del subdirector de la Fundació Cruyff, Sander Waare. 

La fase nacional del torneig "Salid y disfrutad" se celebrarà a Igualada el 21 de maig. L’europea serà el 4 de juny, en un emplaçament encara per confirmar.

Arxivat a: Esports
Un moment de la final femenina.
Un moment de la final masculina.
Un dels equips celebrant un gol.
Els equips finalistes femenins saludant al públic.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona