CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Reconeixement institucional als equips Specials del CB Vila de Montornès

Reconeixement institucional als equips Specials del CB Vila de Montornès

28/04/2023

Aquest dijous a la tarda els jugadors dels dos conjunts montornesencs Specials han rebut una placa i han signat el Llibre d’Honor de l’Ajuntament. D'aquesta manera se'ls ha reconegut institucionament el fet d'haver-se proclamat campions dels Special Olympics Granollers 2023. També se'ls ha lliurat una bandera del municipi perquè els pugui acompanyar en els desplaçaments.

L’Ajuntament de Montornès ha reconegut els dos equips Specials del Club Bàsquet Vila de Montornès després de la seva victòria als jocs Specials Olympics Granollers 2023. La Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL) va celebrar la 12 edició de la competició entre el 30 de març i el 2 d’abril per donar visibilitat als i les esportistes amb discapacitat intel·lectual.

El reconeixement institucional es va fer ahir a la tarda a la Sala d’Actes de l’Ajuntament. La trobada va comptar amb la presència dels jugadors de l’equip i les seves famílies; els entrenadors Paco Sevilla i Marc López; l’alcalde, José A. Montero; el regidor d’Esports, Juanjo Fernández; i altres membres del club montornesenc.

Durant l'acte, cada jugador va rebre una placa i va signar en el Llibre d’Honor. A més, l’alcalde, José A. Montero, va lliurar la bandera de Montornès a l’entrenador Marc López, en representació del club.

El Vila de Montornès va posar en marxa el primer equip d’infants i joves amb necessitats especials el novembre de 2015 per ensenyar-los nocions bàsiques sobre bàsquet i desenvolupar les seves habilitats socials. La propera temporada se superarà la vintena de jugadors, així que es crearà un nou equip que s’afegirà als dos que hi ha actualment.

Activitat ininterrompuda per als Specials

Des d’aquest divendres, i fins diumenge, els dos equips Specials del CB Vila de Montornès es troben a Coma-ruga per disputar el Torneig Campeones.

Només un dia després, dilluns 1 de maig, participaran en el Torneig 3x3 de bàsquet inclusiu al pavelló del CEM Les Vernedes. El Montornès ha organitzat una competició en què els mateixos jugadors dels Specials capitanejaran els equips, que també integraran familiars, entrenadors/es i famílies del club. La participació queda reservada a jugadors/es i membres de l’entitat, tot i que l’entrada és oberta al públic general. L’activitat començarà a les 10 h i acabarà cap a les 13 h.

Arxivat a: Esports
Els dos equips Specials amb entrenadors/es, famílies i membres del Club Bàsquet Vila de Montornès; i l'alcalde, José A. Montero.
Un moment de l'acte.
Plaques de reconeixement per a cada jugador.
Un moment de l'acte.
L'entrenador Paco Sevilla escriu unes paraules al Llibre d'Honor de l'Ajuntament.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona