CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Els Cebolletas FC es queden a les portes de la final estatal del torneig "Salid y disfrutad"

Els Cebolletas FC es queden a les portes de la final estatal del torneig "Salid y disfrutad"

22/05/2023

L’equip montornesenc format per infants de l’Escola Can Parera ha cedit en semifinals davant el León, que ha acabat guanyant la fase estatal del campionat promogut per la Fundació Cruyff.

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Igualada la fase estatal del torneig 6vs6 “Salid y disfrutad” que promou la Fundació Cruyff. Una delegació formada per una trentena de persones ha acompanyat l’equip dels Cebolletas de l’Escola Can Parera, que ha participat en l’esdeveniment com a guanyador de la fase regional disputada el 7 de maig al Cruyff Court de Montornès.

L’equip Cebolletas ha anat avançant brillantment durant bona part de la competició i ha guanyat els quatre partits que li han donat pas a la semifinal. Ha estat aquí on ha cedit davant l’equip de León per un ajustat 4 a 3. El León, a més de passar a la final, s’ha acabat enduent el campionat estatal i s’ha classificat per a la fase europea que es disputarà el 4 de juny, en un emplaçament encara per confirmar.

Les Barcelona han estat l’equip guanyador femení i el trofeu a la millor afició ha estat per a la de Sant Vicençs dels Horts.

Ha estat la primera vegada que Montornès ha format part de la competició que se celebra a tots els Cruyff Courts d'Europa de manera anual i que té com a valors troncals el respecte i el joc net.

Arxivat a: Ciutadania, Esports, Infància
L'equip dels Cebolletas, a la fase estatal del torneig "Salid y disfrutad"
Moment de la competició
Moment de la competició
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona