CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Medi Ambient

Medi Ambient

Opcions

Notícies per data

 1. .
  23/07/2021
  A causa de l'elevat risc d'incendi i a l'empara de la legislació vigent es prohibeix la circulació de persones i vehicles (excepte autoritzats) als camins d'accés al Parc de la Serralada Litoral entre el divendres 23 de juliol a les 12 h i el diumenge 25 de juliol a les 23.59 h
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 2. Representants dels 14 municipis que han signat el conveni (Foto: T. Torrillas))
  14/07/2021
  L'acord preveu l'elaboració d'una diagnosi de la situació i d'un pla d'acció coordinat entre els municipis per a la gestió dels conflictes provocats per la presència de senglars en àrees urbanes.
  Arxivat a: Medi Ambient, Seguretat ciutadana, Via pública
 3. D'esquerra a dreta, la regidora de Promoció del municipi, Mercè Jiménez; l'alcalde, José A. Montero; la gerent de Can Sala, Roser Giribets, i el conseller de Turisme del CCVO, Àlex Valiente.
  10/06/2021
  El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha lliurat el distintiu del certificat Biosphere 2020 a la direcció de Can Sala per la seva tasca en el turisme sostenible. A l'acte, celebrat aquest matí a la masia, han assistit l'alcalde, José A. Montero, i el conseller de Turisme de la comarca, Àlex Valiente.
  Arxivat a: Medi Ambient, Promoció Econòmica
 4. Espectacle pirotècnic per inaugurar l'Sputnik (imatge: Josep Flores)
  08/06/2021
  La I Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès (JAMMon), una xerrada sobre el conflicte a Colòmbia, un concert amb el grup Ketekalles i un espectacle pirotècnic han omplert d’activitat l’equipament aquest cap de setmana.
  Arxivat a: Cooperació, Joventut, Medi Ambient
 5. Punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a l'aparcament del CEM Les Vernedes
  26/05/2021
  El nou punt, el segon que s'ubica al poble, pot ser utilitzat per dos vehicles simultàniament i és compatible amb els dos formats d’endoll més freqüents.
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 6. Un moment de la jornada Let's Clean Up Europe a Montornès (imatge: Montornès Animal)
  10/05/2021
  Un total de 46 persones inscrites han participat en la jornada de neteja Let’s Clean Up Europe aquest diumenge a Montornès. Han recollit al voltant de 90 kg de residus a punts com la llera del riu Mogent, el turó de les Tres Creus i el turó del Pedró.
  Arxivat a: Medi Ambient
 7. .
  06/03/2021
  La Generalitat ha declarat un nou episodi per alta contaminació a tot el territori. El protocol que s'ha activat no comporta restriccions a vehicles, tot i que es recomana a la ciutadania desplaçar-se a peu o amb bicicleta, utilitzar el transport públic, reduir els desplaçaments amb vehicle privat i reduir l'exercici físic intens especialment a l'exterior.
  Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient
 8. .
  24/02/2021
  La Generalitat ha declarat un episodi per alta contaminació a tot el territori. El protocol que s'ha activat no comporta restriccions a vehicles, tot i que es recomana a la ciutadania desplaçar-se a peu o amb bicicleta, utilitzar el transport públic, reduir els desplaçaments amb vehicle privat i reduir l'exercici físic intens especialment a l'exterior.
  Arxivat a: Medi Ambient, Ciutadania, Promoció de la Salut
 9. El nou enllumenat LED del pavelló del CEM Les Vernedes.
  03/02/2021
  La substitució de l'enllumenat del pavelló del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes, enllestida recentment, permetrà un estalvi estimat de 2.840 euros anuals.
  Arxivat a: Medi Ambient
 10. Foto de grup dels representants de les administracions que han assistit a la presentació del projecte "Viu el Besòs!".
  14/12/2020
  Avui el Consorci Besòs Tordera i el Consorci del Besòs han presentat el pla d’actuacions de millora "Viu el Besòs!", amb un import de gairebé 228 milions d'euros. L’acte ha comptat amb les intervencions de l'alcalde, José A. Montero, i de representants d'altres administracions.
  Arxivat a: Medi Ambient
Pàgina 1 de 10 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona