CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Medi Ambient

Medi Ambient

Opcions

Notícies per data

 1. .
  30/06/2022
  L’1 de juliol entrarà en vigor el nou horari de prestació del servei. Fins a la darrera setmana del mes d’agost, la instal·lació romandrà tancada totes les tardes tret de la dels dimarts.
  Arxivat a: Medi Ambient
 2. .
  22/06/2022
  L’Ajuntament intensifica aquests dies la informació sobre la prohibició de fer foc i la prevenció d'incendis. S’ha editat un ban per distribuir als equipaments municipals, comerços i, en especial, als barris propers a les zones forestals. Els municipis del Parc de la Serralada Litoral han decidit tancar al trànsit els accessos del parc durant les revetlles de Sant Joan i Sant Pere.
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 3. Un informador ambiental explica i verifica la correcta separació dels envasos de vidre a un establiment de Montornès.
  10/06/2022
  Durant aquest mes, un equip d’informadors/es ambientals visitarà la vuitantena d’establiments de l’hostaleria i la restauració que hi ha al poble per informar-los sobre la importància de reciclar els envasos de vidre. Amb la col·laboració de l’entitat Ecovidrio, es lliuraran cubells de capacitats diferents als comerços del sector que ho sol·licitin.
  Arxivat a: Medi Ambient
 4. imatge: jcomp
  03/06/2022
  Aquest dissabte 4 de juny, la plaça de Pau Picasso acollirà paradetes i activitats de l’ADF La Conreria i Montornès Animal, així com una activitat per fer crispetes pedalant en bicicleta. Per tancar la jornada, la companyia La Industrial Teatrera representarà l’espectacle “Herència” a la plaça de Joan Miró.
  Arxivat a: Medi Ambient
 5. Vinya situada al Parc de la Serralada Litoral.
  24/05/2022
  Fins al 30 de juny romandrà obert el termini per demanar els ajuts que la Diputació destina a explotacions forestals, les empreses agrícoles - ramaderes i de serveis, la millora d'habitatges, la restauració del patrimoni arquitectònic, les entitats culturals i les instal·lacions tèrmiques amb biomassa, en l'àmbit dels Parcs Naturals de la província de Barcelona.
  Arxivat a: Medi Ambient
 6. Feines als embornals per evitar males olors del clavegueram
  13/05/2022
  En total s’ha previst actuar sobre 84 embornals a les zones de Ca l’Espasell, Can Parera i La Bòbila, entre d'altres. L’acció es podrà estendre a altres punts on es detectin problemes persistents de males olors.
  Arxivat a: Medi Ambient, Via pública
 7. Un moment del Let's Clean Up Europe d'aquest diumenge a Montornès. (imatge: Montornès Animal)
  09/05/2022
  Una quinzena de persones voluntàries s’han sumat a l’acció de neteja emmarcada en la iniciativa Let’s Clean Up Europe celebrada aquest diumenge. Enguany han recollit prop de 30 kg de deixalles que han trobat a l’entorn del riu Mogent i posteriorment les han separat als contenidors ubicats a l’aparcament del CEM Les Vernedes.
  Arxivat a: Medi Ambient
 8. Nens i nenes de 6è de l'escola Marinada plantant un Om.
  05/05/2022
  Aquest dijous, l'alumnat de 6è de l'Escola Marinada ha plantat una dotzena d'oms a la llera del Riu Mogent, una espècie arborícola pràcticament extingida a Europa. L'activitat forma part del catàleg que l'Ajuntament ofereix a les escoles.
  Arxivat a: Educació, Medi Ambient
 9. Imatge de promoció de la Setmana Internacional del Compost a les deixalleries del Vallès Oriental
  02/05/2022
  Amb motiu de la Setmana Internacional del Compost, fins al 7 de maig les deixalleries de la comarca oferiran fins a 50 litres de compost a cada persona que s’apropi amb el recipient corresponent. L’objectiu d’aquesta iniciativa anual és fomentar l’ús d’aquest material provinent de la recollida selectiva de la fracció orgànica.
  Arxivat a: Medi Ambient
 10. Un moment de la plantada d'aquest matí.
  22/04/2022
  Dins del projecte CuEmE, els nens i les nenes de la cooperativa Mitja Ametlla de l’Escola Palau d’Ametlla han realitzat una plantada d’arbres i arbustos a la llera del riu Mogent on recentment ha tingut lloc una acció d’extracció de canya americana. Per la seva part, l’Escola Mogent n’ha dut a terme una altra en els darrers dies, i l’Escola Marinada la farà el 5 de maig.
  Arxivat a: Educació, Medi Ambient
Pàgina 1 de 13 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona