CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès premia els i les millors esportistes locals en una nova Nit de l’Esport

Montornès premia els i les millors esportistes locals en una nova Nit de l’Esport

01/04/2023

Aquest divendres, s’ha tornat a reconèixer l’esport i la constància en una gala celebrada a la Carpa Polivalent El Sorralet. Prèviament, s’ha dut a terme una recepció per destacar el palmarès internacional aconseguit per 4 esportistes durant el 2022.

Després de tres anys sense poder-se celebrar degut a la pandèmia, la Carpa Polivalent El Sorralet ha tornat a acollir la gran festa de l’esport local, que enguany ha arribat a la seva 19a edició. Aquest divendres, la Nit de l’Esport ha aplegat més de 400 persones en un acte dedicat a reconèixer els resultats i la constància dels i les esportistes de Montornès.

Durant la vetllada, s’han lliurat els premis referents a la temporada 2021-22 i s’ha fet balanç de la situació de les entitats esportives i el número d'esportistes al poble després de la pandèmia. Així doncs, s’ha pogut constatar que Montornès torna a estar al mateix rendiment que abans de la COVID-19.

A la XIX Nit de l’Esport, hi havia 50 nominacions per a esportistes de diferents categories i per a 14 equips (7 infants i 7 sènior). En la categoria de millor esportista sènior, els millors han estat Eloi Cabezas i Ariadna Domínguez, tots dos del Club Atletisme Montornès. Pel que fa a la categoria infantil, els premis han estat per als triatletes del Club Triatló Montornès Arnau Pérez i Laia Rodríguez.

El Club Karate Montornès ha estat el triomfador en els premis per equips. El de millor equip sènior se l’ha endut el de kata femení mentre que l’equip de de kata kumite mixte ha obtingut el premi en la categoria infantil.

La gala també ha reconegut la constància i l’esforç dels i les esportistes locals. Enguany, els premis en la categoria sènior han estat per a Hong Wei Zheng, del Club d'Escacs Montornès, i Núria Gurri, del Club Atletisme Montornès. En la categoria infantil, els guardons els han recollit Sergio González, del Club Futbol Montornès, i Lucía Garcia, del Club Patí Montornès.

El llibre d’honor de l’Ajuntament, ara amb les firmes dels i les esportistes d’elit

Abans de la gran festa, s’ha reconegut l’excel·lència esportiva amb una recepció institucional a l’Ajuntament.

Hi ha assistit Alex Villa, del Club d'Escacs Montornès, campió d’Espanya sots 12 i tercer millor del món en la mateixa categoria al Mundial Sub-12 de resolució de problemes d’escacs. També s’ha reconegut el gran palmarés de María López, del Club Karate Montornès. Ella, amb el seu equip de la selecció catalana, es va proclamar campiona d’Espanya, mentre que amb l’equip de la selecció espanyola es va fer amb la plata als Campionats Europeu i Mundial.

Miquel Corbera, del Club Atletisme Montornès, ha estat un altre dels esportistes convidats gràcies als seus resultats, entre els quals destaca la tercera posició al Campionat del Món de Trail Vertical per equips, així com haver acabat 8è al Campionat d’Europa de Trail.

El Consistori també ha volgut premiar el pilot de JRB OFF ROAD SHERCO Yago Domínguez, que no ha pogut assistir a la recepció perquè es troba a San Remo disputant la primera prova del Mundial de EnduroGP. L’any passat, Domínguez es va proclamar campió d’Espanya d’enduro.

La recepció ha comptat amb la presència de l’alcalde, José A. Montero, del regidor d’Esports, Juanjo Fernández, i del tècnic d’Esports, Josep María Rosas. A l’acte, els tres esportistes han firmat el llibre d’honor de l’Ajuntament i han rebut una bandera de Montornès.

Arxivat a: Esports
Els guanyadors i guanyadores de la XIX Nit de l'Esport.
Ariadna Domínguez, del Club Atletisme Montornès, guanyadora del premi a millor esportista sènior.
Un company d'equip va recollir el premi d'Eloi Cabezas, del Club Atletisme Montornès, guanyador del premi a millor esporista sènior.
Laia Rodríguez, del Club Triatló Montornès, guanyadora del premi a millor esportista infantil.
Arnau Pérez, del Club Triatló Montornès, guanyador del premi a millor esportista infantil.
L'equip de kata, del Club Karate Montornpes, guanyador del millor equip sènior.
L'equip de kata kumite mixte, del Club Karate Montornès, guanyador del millor equ
Núria Gurri, del Club Atletisme Montornès, guanyadora del premi sènior a la constància.
Hong Wie Zheng, del Club Escacs Montornès, guanyador del premi sènior a la constància.
Lucía Garcia, del Club Patí Montornès, guanyadora del premi infantil a la constància
Sergio González, del Club Futbol Montornès, guanyador del premi infantil a la constància.
Un moment del sopar.
Miquel Corbera, Álex Villa i María López amb l'alcalde, José A. Montero, i el regidor d'Esports, Juanjo Fernández
Álex Villa, del Club Escacs Montornès, firmant el llibre d'honor de l'Ajuntament.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona