CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ajuts per a la pràctica esportiva d’infants i joves de 3 a 18 anys

Ajuts per a la pràctica esportiva d’infants i joves de 3 a 18 anys

11/05/2023

L’Ajuntament destinarà un total de 12.000 euros en ajudes per a infants i joves empadronats/des a Montornès i que practiquin esport a qualsevol entitat del municipi. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 24 de maig. Es poden fer les sol·licituds de manera telemàtica i presencial.

Amb l’objectiu de facilitar al màxim l’accés d’infants i joves a les activitats esportives de les entitats del poble, l’Ajuntament de Montornès ha obert una convocatòria d’ajuts de caràcter social. Hi poden optar aquelles famílies amb ingressos insuficients que tenen infants i joves entre 3 i 18 anys que estiguin practicant esport en el moment de presentar la sol·licitud. 

Se subvencionarà fins al 60 % del total de les quotes de participació fixades per cada entitat i excepcionalment, en determinats casos, el total de les mateixes. Les persones beneficiàries només podran rebre ajudes per a la realització d’una activitat esportiva organitzada per una associació local. L'Ajuntament hi destinarà 12.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 24 de maig. Hi ha l’opció de fer-ho de manera telemàtica, a l’enllaç adjunt, o bé presencialment a les oficines d’atenció ciutadana Centre (c. de Sant Isidre, 11-13) i Nord (c. de les Hermanas de la Virgen Niña, 2) amb la documentació corresponent.

El Departament d’Esports ofereix suport i assessorament per a les persones que ho necessitin en el moment de presentar la sol·licitud. Hi poden contactar de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h, als telèfons 93 572 11 70 i 697 422 603 o bé al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Esports, Infància, Joventut
Torneig d'escacs a la plaça de Pau Picasso. (imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona