CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies

Notícies

Opcions

Notícies per data

  1. Una imatge de l'exposició "Rotspanier. Treballadors forçats espanyols durant la Segona Guerra Mundial. La (des)memòria europea de l'antifeixisme."
    09/04/2024
    Aquest 14 d’abril, Can Saurina i la plaça de la República acolliran un acte per commemorar el 93è aniversari de la proclamació de la II República. S’hi realitzarà l’obertura d’una exposició sobre les persones deportades que van ser obligades a treballar per als nazis, hi haurà parlaments i tindrà lloc una ballada de sardanes.
    Arxivat a: Cultura i festes, Patrimoni històric
  2. Grups de treball a la trobada conjunta entre les cooperatives escolars del projecte CuEmE d'aquest curs.
    09/04/2024
    Aquest curs, l’alumnat de l’Escola Sant Sadurní s’ha incorporat a la iniciativa, que també compta amb la participació d’estudiants de 5è de les escoles Mogent, Palau d’Ametlla i Marinada. Aquesta setmana els infants de les diverses escoles han donat d’alta les seves cooperatives i han intercanviat experiències.
    Arxivat a: Educació
  3. Un moment del torneig.
    08/04/2024
    Un total de 16 equips formats per nens i nenes de 6è de totes les escoles del poble han disputat la fase local del torneig “Salid y disfrutad”, promogut per la Fundació Cruyff, aquest diumenge. Els equips Rayo Can Parera i Riu Mogent n'han estat els guanyadors.
    Arxivat a: Esports
  4. .
    08/04/2024
    El període per sol·licitar els ajuts romandrà obert del 10 al 22 d’abril. Es podran presentar les sol·licituds de manera telemàtica a través de l’enllaç montornes.cat/ajutsestiu.
    Arxivat a: Ciutadania, Educació, Infància
  5. Imatge de la programació.
    05/04/2024
    Entre les activitats del segon trimestre de l’any hi ha tres xerrades sobre educació afectiva i sexual amb perspectiva de gènere, fruït d’un projecte iniciat aquest any de forma coordinada entre l’Ajuntament i els centres educatius. Altres propostes incloses són la Marató de contes del 23 d’abril i la Mostra de Teatre Social del 3 de maig.
    Arxivat a: Educació, Infància
  6. .
    05/04/2024
    El programa ofereix un espai socialitzador per minimitzar els efectes de la soledat no volguda i permet que les persones que se senten aïllades tinguin l’oportunitat de relacionar-se mentre practiquen exercici físic tot coneixent l’entorn.
    Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
  7. Imatge del producte afectat
    05/04/2024
    El producte, de la marca Nectar of Bio - Les Cosmétiques Design Paris, és un tractament reafirmant. El lot afectat és el 249999. Es recomana no comprar-lo i no consumir-lo, en cas que ja s’hagi adquirit.
    Arxivat a: Promoció de la Salut
  8. Foto de família amb els alcaldes i alcaldesses de les quatre poblacions, i representants de la Federació Catalana d'Atletisme, Henkel Ibérica i la Creu Roja de Granollers.
    04/04/2024
    El Centre Cultural de La Roca del Vallès ha estat l’escenari de la presentació de l’esdeveniment. Els 1.500 dorsals posats a la venda estan exhaurits des de mitjans de març. Enguany, el principal patrocinador de la prova, l’empresa Henkel, ha incrementat l’aportació econòmica a la Creu Roja de Granollers i els donarà 2 euros per inscripció, el doble del que aportava fins ara.
    Arxivat a: Esports
  9. La tècnica de Normalització Lingüística amb el propietari del bar La Cantonada.
    03/04/2024
    El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix una formació de llengua catalana essencial als establiments que hi vulguin participar. Al poble, la cafeteria La Cantonada és el primer comerç que s’hi ha apuntat.
    Arxivat a: Cultura i festes
  10. Minut de silenci al davant de l'Ajuntament
    03/04/2024
    Representants municipals, personal de l’Ajuntament i ciutadania s’han concentrat aquest dimecres al migdia al davant de la Casa Consistorial per condemnar l’assassinat d’una dona d’Amposta, presumptament a mans de la seva exparella.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Igualtat
Anterior Pàgina 4 de 471 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona