CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Gaudint del joc net i l'esport en la fase local del torneig “Salid y disfrutad” 2024

Gaudint del joc net i l'esport en la fase local del torneig “Salid y disfrutad” 2024

08/04/2024

Un total de 16 equips formats per nens i nenes de 6è de totes les escoles del poble han disputat la fase local del torneig “Salid y disfrutad”, promogut per la Fundació Cruyff, aquest diumenge. Els equips Rayo Can Parera i Riu Mogent n'han estat els guanyadors.

La zona socioesportiva de Montornès Nord s’ha omplert aquest diumenge amb la celebració de la fase local del torneig “Salid y disfrutad”, una competició promoguda per la Fundació Cruyff. Aquest és el segon any que el poble se suma a la jornada, que es disputa anualment a tots els Cruyff Courts d’Europa. El campionat té com a valors troncals el respecte i el joc net entre els jugadors i jugadores.

En aquesta primera fase del torneig han participat 16 equips, quatre més que l'any passat, formats per nens i nenes de 6è de les 5 escoles del municipi. En concret han estat 10 equips masculins i 6 femenins. El format ha estat el mateix que en la passada edició, amb partits de 6 contra 6 i de 10 minuts.

El Rayo Can Parera (masculí) i el Riu Mogent (femení) han estat els equips guanyadors de la jornada. El 19 de maig competiran a la fase regional, que també es disputarà a Montornès, i s'hauran d'enfrontar als equips guanyadors de Banyoles, Lloret de Mar, Badia del Vallès, Cerdanyola i Terrassa.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero, i altres representants municipals, així com del subdirector de la Fundació Cruyff, Sander Waare.

Una desena de joves del Servei Comunitari dels instituts Vinyes Velles i Marta Mata han participat com a Heros, persones col·laboradores voluntàries en l’organització i dinamització de la jornada esportiva.

Arxivat a: Esports
Un moment del torneig.
Un moment del torneig.
Un moment del torneig.
Un moment del torneig.
La competició va comptar amb el voluntariat dels HEROS.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona