CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Compte enrere per a la 29a Mitja Marató, la més solidària fins ara

Compte enrere per a la 29a Mitja Marató, la més solidària fins ara

04/04/2024

El Centre Cultural de La Roca del Vallès ha estat l’escenari de la presentació de l’esdeveniment. Els 1.500 dorsals posats a la venda estan exhaurits des de mitjans de març. Enguany, el principal patrocinador de la prova, l’empresa Henkel, ha incrementat l’aportació econòmica a la Creu Roja de Granollers i els donarà 2 euros per inscripció, el doble del que aportava fins ara.

A només uns dies de la 29a Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca, el seu comitè organitzador ha celebrat la presentació de l’esdeveniment, que enguany serà el 14 d’abril. L’acte ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda al Centre Cultural de La Roca del Vallès.

La trobada va comptar amb la presència dels alcaldes i alcaldesses dels quatre municipis: José A. Montero (Montornès), Pere Rodríguez (Montmeló), Roser Colomé (Vilanova) i Marta Pujol (La Roca). A la sessió també hi van assistir la vicepresidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Pilar Mínguez; el director de la planta productiva de Henkel a Montornès, Roman Rylyk; i representants del Club Atletisme Montornès i de la Creu Roja de Granollers.

A l’acte es van posar sobre la taula les iniciatives de caràcter solidari i sostenible de la cursa, seguint els Objectius de Desenvolupament Sostenible (OSD). Pel que fa al medi ambient, el 21 d’abril es recuperarà la recollida de residus a l’entorn de la línia de meta amb la col·laboració de l’associació Montornès Animal; i, per primera vegada, al mateix punt, s’hi habilitarà un espai per recollir taps. Quant al compromís social de la Mitja, l’aportació que Henkel Ibérica fa cada any a la Creu Roja de Granollers per cada inscrit/a passarà d’1 euro a 2, i també n’afegirà un altre per cada fotografia presa a la carpa de la iniciativa Movimiento Piu.

La presentació també va incloure una actuació de l’alumna de cant de l’Escola de Música de La Roca Sara Alves, acompanyada de la professora Lara Villodres.

Les inscripcions per córrer la 29a Mitja Montornès – Montmeló – Vilanova – La Roca estan exhaurides.

Una Mini Solidària més diversa com a preàmbul

El dia abans de la Mitja, el 13 d’abril, es durà a terme la Mini Solidària, una prova que arriba a la 14 edició i que enguany incorpora una novetat. Amb la col·laboració de l’associació local Divermon, l’organització ha establert la categoria Diversitat amb l’objectiu de garantir que tothom pugui participar en la cursa. Per garantir un ambient inclusiu i evitar pertorbar la concentració dels corredors i corredores, durant la carrera se substituiran els aplaudiments sonors i els ànims verbals per moviments amb les mans. La prova, adreçada a infants de 4 a 13 anys, començarà a les 17 h a la plaça de Pau Picasso. Encara hi ha dorsals disponibles al web de la Mitja i a diversos establiments habilitats per 4 euros.

Darrers entrenaments per la igualtat

Aquests dies la cinquantena de persones inscrites als entrenaments del projecte Corre per la igualtat segueixen les darreres sessions preparatòries per a la Cursa dels 6 km que es disputarà de forma simultània a la Mitja del 14 d’abril. Els entrenaments van començar el 15 de gener i el projecte compta amb el suport de la regidoria de Feminisme i Diversitats de l’Ajuntament de Montornès.

 

 

 

Arxivat a: Esports
Foto de família amb els alcaldes i alcaldesses de les quatre poblacions, i representants de la Federació Catalana d'Atletisme, Henkel Ibérica i la Creu Roja de Granollers.
D'esquerra a dreta: José A. Montero (alcalde de Montornès), Roser Colomé (alcaldessa de Vilanova), Marta Pujol (alcaldessa de La Roca) i Pere Rodríguez (alcalde de Montmeló).
Un moment de l'acte.
Presentació de l'acte a càrrec de Jos Petit, membre del comitè organitzador de la Mitja.
Intervenció de la vicepresidenta de la Federació Catalana d'Atletisme, Pilar Mínguez.
L'alcaldessa de La Roca, Marta Pujol, va tancar l'acte.
Actuació de l’alumna de cant de l’Escola de Música de La Roca Sara Alves, acompanyada de la professora Lara Villodres.
Lot de productes i samarreta de la Mitja 2024.
Aperitiu preparat per la Fundació Vallès Oriental (FVO).
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona