CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès s’adhereix al programa d’aprenentatge del català a les botigues “Comerços aprenents”

Montornès s’adhereix al programa d’aprenentatge del català a les botigues “Comerços aprenents”

03/04/2024

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix una formació de llengua catalana essencial als establiments que hi vulguin participar. Al poble, la cafeteria La Cantonada és el primer comerç que s’hi ha apuntat.

Amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge de la llengua catalana a les persones que regenten establiments comercials, l’Oficina de Català de Montornès ha portat al poble el projecte Comerços aprenents.

A través de la iniciativa, la tècnica de Normalització Lingüística del municipi s’apropa a les botigues participants per oferir-los una formació de català essencial in situ. La proposta està adreçada a persones que fan atenció al públic i parlen molt poc en català. Pels seus horaris laborals els és impossible assistir a un curs de català, així que reben la formació al seu local i en l’horari que els convé.

A Montornès, la cafeteria La Cantonada és el primer establiment del poble que participa en el programa Comerços aprenents. Des de mitjans del mes de març i fins a finals del maig, el seu propietari, d'origen pakistanès, rep 10 sessions formatives d’uns 15 minuts cadascuna centrades en les estructures bàsiques de salutació i comiat, vocabulari sobre els productes de l’establiment, i d’altres que tenen a veure amb l’atenció al client. La cafeteria està ubicada a la cantonada entre les avingudes de l’Onze de Setembre i la Llibertat. Des de l’Oficina de Català es convida el veïnat a adreçar-s’hi i parlar en català amb els treballadors i treballadores.

Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Oficina de Català de Montornès del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ubicada al Casal de Cultura. També s’hi pot contactar de manera telefònica a través del 93 572 17 19 o mitjançant el correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Cultura i festes
La tècnica de Normalització Lingüística amb el propietari del bar La Cantonada.
Adhesiu que mostra la participació de l'establiment en el programa "Comerços aprenents".
Una de les sessions formatives del programa "Comerços aprenents".
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona