CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Condemna i rebuig pel feminicidi d’una veïna d’Amposta

Condemna i rebuig pel feminicidi d’una veïna d’Amposta

03/04/2024

Representants municipals, personal de l’Ajuntament i ciutadania s’han concentrat aquest dimecres al migdia al davant de la Casa Consistorial per condemnar l’assassinat d’una dona d’Amposta, presumptament a mans de la seva exparella.

L’Ajuntament ha convocat el personal municipal i la ciutadania a un minut de silenci per condemnar l’assassinat d’una dona de 34 anys, veïna del municipi d’Amposta.  La policia local d’Amposta va detenir dilluns l’exparella de la noia, un home de 47 anys, com a presumpte autor del feminici.  

Aquesta és la tercera dona assassinada per la parella o l'exparella a Catalunya en el que portem d’any. En cada ocasió, com ja va fer en el darrer any, l’Ajuntament s’ha significat per condemnar el crim.  

El minut de silenci ha finalitzat amb un aplaudiment i el parlament de la regidora de Feminisme i Diversitats, Natalia Segura, que ha recordat les darreres víctimes de violència masclista: tres dones mortes per les seves parelles o exparelles, una pel seu fill, i el cas de violència vicària de dos infants de 7 i 10 anys assassinats pel seu pare.  

Telèfons d’ajuda  Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha el telèfon 900 900 120, específic d'atenció i informació. Funciona les 24 hores cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial. En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Igualtat
Minut de silenci al davant de l'Ajuntament
Minut de silenci al davant de l'Ajuntament
Un moment del parlament de la regidora de Feminisme i Diversitats, Natalia Segura.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona