CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Alerta sobre un lot del producte Serum firmeza, comercialitzat per Carrefour

Alerta sobre un lot del producte Serum firmeza, comercialitzat per Carrefour

05/04/2024

El producte, de la marca Nectar of Bio - Les Cosmétiques Design Paris, és un tractament reafirmant. El lot afectat és el 249999. Es recomana no comprar-lo i no consumir-lo, en cas que ja s’hagi adquirit.

La Direcció General d’Ordenació i Regulació Sanitària del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat una alerta sobre un lot del producte cosmètic Serum firmeza, fabricat per la marca Nectar of Bio - Les Cosmétiques Design Paris i comercialitzat per l’empresa Interdis, del grup Carrefour.

El lot 249999 d’aquest producte està contaminat microbiològicament pel bacteri Burkholderia cepacia, que representa un risc per a persones immunocompromeses. 

Recomanacions a les persones consumidores

  • No adquiriu cap unitat del lot afectat d’aquest producte.
  • Si disposeu d’alguna unitat del lot afectat d’aquest producte, deixeu-la d’utilitzar de manera immediata i contacteu amb Carrefour España per gestionar la devolució de les unitats de què disposeu. 

Recomanacions a les persones distribuïdores, establiments de venda i establiments on s’usin

  • Si disposeu d’unitats del lot afectat d’aquest producte, immobilitzeu-les i cesseu-ne la comercialització, de manera immediata.
  • Contacteu amb el proveïdor d’aquest producte i gestioneu la devolució de les unitats del lot afectat de què disposeu. 

Per resoldre qualsevol qüestió relacionada amb aquesta alerta sanitària, podeu enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), indicant, en l'assumpte del correu, la referència i la marca i nom comercial del producte afectat.

Podeu accedir al contingut de les alertes difoses sobre productes cosmètics, de cura personal i biocides, al web del Departament de SalutSi heu experimentat o teniu coneixement de que algú ha patit algun efecte no desitjat atribuïble a l’ús d’un producte cosmètic, podeu comunicar-ho a través del portal NotificaCS.

Arxivat a: Promoció de la Salut
Imatge del producte afectat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona