CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > S’obre el termini de sol·licitud d’ajuts per a les activitats de lleure a l’estiu

S’obre el termini de sol·licitud d’ajuts per a les activitats de lleure a l’estiu

08/04/2024

El període per sol·licitar els ajuts romandrà obert del 10 al 22 d’abril. Es podran presentar les sol·licituds de manera telemàtica a través de l’enllaç montornes.cat/ajutsestiu.

L’Ajuntament de Montornès és a punt d’obrir la convocatòria d’ajuts per a les activitats infantils d’estiu programades pels departaments municipals d’Infància i Esports, així com per a les que duen a terme les entitats del poble.

Les persones interessades podran gestionar les sol·licituds de la següent manera:

  • En línia: Serà necessari disposar del certificat idCat o l’idCat mòbil. Es realitzarà la sol·licitud mitjançant una instància genèrica, adjuntant la sol·licitud d’ajut per a les activitats d’estiu completada i amb la documentació requerida. En cas de dificultats, es pot contactar amb el Departament de Serveis Socials al telèfon 93 572 11 70 ext. 3.
  • Presencialment, amb cita prèvia al Departament de Serveis Socials, trucant al 93 572 11 70 ext. 3, durant el mateix període d'inscripció (del 10 al 22 d’abril).

La Fundació Probitas continua col·laborant amb l'Ajuntament oferint suport als ajuts de menjador. L'import de l'ajut es determinarà després de completar la inscripció a les activitats, en funció de la demanda i de la resolució del suport global concedit.

Durant els propers dies es difondran les propostes municipals per a l’estiu, encapçalades pels casals municipals de vacances de lleure i esportiu.

Arxivat a: Ciutadania, Educació, Infància
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona