CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Seguretat ciutadana

Seguretat ciutadana

Opcions

Notícies per data

  1. Mongetes amb nutrient rosa per al cultiu i mostres de diversos tipus de nutrient
    17/02/2021
    En els darrers dies s'havia difós a les xarxes socials una informació sobre la presència a diversos punts de Montornès d'unes llavors de mongeta de color rosa que, segons es deia, eren verinoses. L'Ajuntament ha fet les comprovacions corresponents i se n'ha descartat la toxicitat. El color es deu a una capa de nutrients que s'afegeix a les mongetes quan estan destinades al cultiu.
    Arxivat a: Promoció de la Salut, Seguretat ciutadana, Via pública
  2. Font: mossos.gencat.cat
    01/02/2021
    Els Mossos d'Esquadra han alertat d'un increment del CEO Call i CEO Mailer, una forma d'estafa que afecta el sector públic i les empreses.
    Arxivat a: Ajuntament, Seguretat ciutadana
  3. (Font: internetsegura.cat)
    20/01/2021
    L'Agència Catalana de Ciberseguretat ha alertat els ens locals sobre l'amenaça del Ransomware que afecta la seguretat informàtica, especialment de petites empreses, i també del sector públic.
    Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
  4. Un moment de la primera trobada de la Taula tècnica per a la promoció de la Convivència
    16/12/2020
    La Taula està formada per professionals de l'Àrea de Seguretat Ciutadana i Convivència com la Policia Local, els serveis de Mediació Ciutadana i de suport a les Comunitats veïnals i agents cívics, entre altres. Es preveu que s'hi puguin integrar, puntualment, altres agents del territori. L'objectiu és avançar cap a polítiques de seguretat i convivència cada vegada més integrals i preventives.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana
  5. Policia Local de Montornès del Vallès
    02/12/2020
    Divendres passat hi va haver dos detinguts en una baralla al centre del poble i dilluns la Policia Local va intervenir en el rescat d'una persona inconscient en un habitatge i en una possible fuita de gas en un edifici. En els darrers dies també s'han identificat els menors presumptes autors d'un robatori perpetrat a un altre jove del municipi a començaments de novembre.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana
  6. .
    07/11/2020
    La Policia ha habilitat el número de WhatsApp 667 993 685 perquè el veïnat pugui fer arribar informacions d’interès policial. També el correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Per a emergències i serveis policials urgents es manté el 93 572 11 10.
    Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
  7. Contenidors cremats a l'avinguda Mare de Déu de Montserrat
    02/11/2020
    La Policia Local ha obert una investigació i no descarta cap hipòtesi. També ha reforçat el nombre de patrulles i mantindrà la pressió policial i els serveis preventius de seguretat ciutadana planificats durant les últimes setmanes de forma coordinada amb altres cossos de seguretat contra la delinqüència al municipi. L'estimació dels danys ocasionats per la crema de contenidors se situa a l'entorn dels 50.000 euros.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana
  8. Nous vehicles de la Policia Local de Montornès
    22/09/2020
    La Policia Local de Montornès ha incorporat dos nous cotxes seguint el pla de renovació progressiva del seu parc de vehicles per altres de més sostenibles i més adequats a la tasca policial.
    Arxivat a: Ajuntament, Seguretat ciutadana
  9. Model de DNI electrònic
    10/09/2020
    L'Oficina visitarà Montornès el 16 de setembre i s'ubicarà a l'edifici de l'OAC Centre, al carrer de Sant Isidre. Cal demanar cita prèvia al telèfon 93 572 11 70, de dilluns a divendres de 8 a 15 h i els dimarts i dijous, també de 17 a 19 h.
    Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
  10. Equip informador del departament de Salut Pública
    24/07/2020
    L’Ajuntament manté actius dispositius que vetllen pel compliment de les mesures de prevenció i seguretat. El departament de Salut Pública, el Servei de Mediació Ciutadana, la Policia Local i els serveis tècnics de l’àrea del Territori es coordinen per fer seguiment del compliment de les mesures acordades pel consistori.
    Arxivat a: Ajuntament, Promoció de la Salut, Seguretat ciutadana, Via pública, Covid-19
Anterior Pàgina 5 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona