CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > AVÍS: El 3 i 4 de juny, afectacions en el trànsit pel Gran Premi d’Espanya de F1

AVÍS: El 3 i 4 de juny, afectacions en el trànsit pel Gran Premi d’Espanya de F1

01/06/2023

Els dies 3 i 4 de juny, de 7 a 20 h, s’establirà un dispositiu especial de trànsit a les vies d’accés als polígons de Can Parellada, Can Masferrer, El Congost i El Raiguer. També hi haurà restriccions de circulació i aparcament en alguns vials.

El Servei Català de Trànsit, amb la col·laboració dels municipis amb vies interurbanes d’accés al Circuit de Catalunya, ha programat un dispositiu extraordinari el cap de setmana del 3 i 4 de juny amb motiu del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1.

A Montornès es veuran afectades les vies d’accés als polígons de Can Parellada i Can Masferrer venint des de l’AP-7 i la carretera BP-5002, El Congost venint de la carretera interpolar C-35, i El Raiguer venint des de Montmeló i la C-17. També estarà prohibit l’estacionament als carrers de Montmeló, del Riu Congost i del Raiguer, des de les 8 h del dia 3 fins a les 20 h del dia 4 de juny.

La Policia Local establirà un dispositiu els dos dies de 7 a 20 h per desviar el trànsit pels polígons industrials i evitar que les zones habitades més properes es vegin afectades per la presència de vehicles provinents del Circuit. Aquest dispositiu garantirà que el veïnat pugui accedir al seus barris. Amb tot, la Policia Local recomana no circular pels polígons per evitar l’alt volum de vehicles que hi haurà, especialment de 8.30 a 11 h i de 16.00 a 18.30 h

També s’aconsella que, en cas de necessitat, s’utilitzi la ctra. BV-5001 i s’enllaci amb la resta de vies ràpides interurbanes d’alta capacitat quan s’hagin superat els trams de la C17, AP7 i C33 que estaran afectats per la gran afluència de trànsit derivada de l’esdeveniment.

Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana, Territori, Via pública
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona