CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local amplia la seva flota amb dos nous vehicles

La Policia Local amplia la seva flota amb dos nous vehicles

21/07/2023

Els nous cotxes, híbrids i automàtics, incorporen millores en l’equipament tècnic i una nova imatge per una millor identificació i visibilitat.

La Policia Local ha incorporat dos nous vehicles al seu parc mòbil. Es tracta de dos cotxes Ford Kuga completament equipats per al desenvolupament de les tasques policials. Els models són híbrids, amb l’objectiu que la flota es vagi fent més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Els dos nous vehicles, de tipus SUV, permetran les patrulles arribar pràcticament a qualsevol punt del poble perquè poden circular tant per vies asfaltades com forestals.

La nova retolació dels cotxes segueix la línia del que disposa la Unió Europea en relació als criteris per millorar la identificació dels vehicles d'emergència i també la seva visibilitat.

La incorporació dels vehicles s’ha fet per la modalitat de rènting a través de l’Associació Catalana de Municipis.

Actualment, el parc mòbil policial de Montornès compta amb 5 vehicles de quatre rodes (els 2 híbrids acabats d'incorporar, 2 cotxes d’ús quotidià i 1 vehicle 4x4) i amb 2 motocicletes urbanes.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Nous vehicles de la Policia Local
Els responsables del cos policial han mostrat els vehicles a l'alcalde, José A Montero (esquerre) i al regidor delegat de l'Àrea de Seguretat i Convivència, Sergi Martínez (de front)
Equipament interior dels vehicles
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona