CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Seguretat ciutadana

Seguretat ciutadana

Opcions

Notícies per data

  1. Imatge gràfica del Servei de Suport a les comunitats
    16/07/2020
    A partir d'aquest mes de juliol el servei de suport a les comunitats veïnals circumscrit fins ara a l'àmbit de Montornès Nord, s'estén a tot el municipi. El servei facilita assessorament i ajuda a les comunitats en qüestions organitzatives i de convivència.
    Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
  2. Prefectura de la Policia Local
    26/06/2020
    La detenció es va fer el 19 de juny, després que la Policia aconseguís localitzar el vehicle del sospitós d'un robatori que s'havia perpetrat uns dies abans a la benzinera de l'avinguda del Riu Mogent.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana
  3. .
    22/06/2020
    A més de mantenir les mesures de distancia i higiene, durant les revetlles cal tenir molta cura amb la pirotècnia i no barrejar-la en cap cas amb l'ús de gels hidroalcohòlics ni mascaretes sintètiques.
    Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana, Covid-19, CuidemnosMontornès
  4. .
    01/06/2020
    Les àrees metropolitanes Nord i Sud i Barcelona ciutat, s'unifiquen com a una única regió a efectes de mobilitat. Des de Montornès es port anar a tots els municipis que en formen part excepte als del Garraf i l'Alt Penedès.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Promoció de la Salut, Seguretat ciutadana, Covid-19, Covid-19 i Espai Públic, Covid-19 i Establiments, CuidemnosMontornès
  5. Un dels vehicles de la Policia Local
    27/05/2020
    Les detencions han tingut lloc aquest dimarts a la tarda. Els detinguts son veïns de Montornès i estan acusats d'un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.
    Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
  6. La substància trobada a l'establiment per la Policia Local
    28/04/2020
    El titular de l'establiment ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. També ha estat denunciat per infringir el Reial Decret de l'estat d’alarma i serà expedientat per incompliment de les mesures de seguretat alimentària.
    Arxivat a: Seguretat ciutadana, Covid-19, Covid-19 i Establiments
  7. .
    16/04/2020
    El Servei de Mediació Ciutadana realitza aquests dies seguiment telefònic dels casos oberts durant l’any i dels casos detectats durant el període d'estat d'alarma. També ha elaborat una petita guia de consells per mantenir una bona convivència a casa.
    Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana, Covid-19, Covid-19 i Espai Públic, CuidemnosMontornès
  8. .
    09/04/2020
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19, CuidemnosMontornès
  9. Els cartells serveixen per posar en comó oferiments i necessitats
    09/04/2020
    El projecte #cuidemnosmontornes s'estén també a les comunitats veïnals . L'Ajuntament ha preparat cartells molt simples perquè es puguin imprimir a casa i penjar a les escales per facilitar l'intercanvi d'ajut entre els veïns i veïnes d'una mateixa comunitat. Si no teniu mitjans per imprimir-lo, comuniqueu-ho al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o per Whatsapp al 667 94 70 51.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19, CuidemnosMontornès
  10. .
    01/04/2020
    En aquests moments, hi ha més d'una trentena d'establiments del poble que mantenen l'activitat i donen servei a botiga i a domicili amb tots els requeriments que marquen les autoritats sanitàries.
    Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Cooperació, Promoció de la Salut, Cultura i festes, Educació, Esports, General, Gent Gran, Igualtat, Infància, Joventut, Medi Ambient, Ocupació, Patrimoni històric, PII Montornès Nord, Promoció Econòmica, Seguretat ciutadana, Serveis Socials, Via pública, Covid-19, Covid-19 i Establiments, CuidemnosMontornès
Anterior Pàgina 6 de 14 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona