CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local deté tres persones com a presumptes autores de robatoris al municipi

La Policia Local deté tres persones com a presumptes autores de robatoris al municipi

02/09/2022

La matinada de dimecres la Policia Local va detenir un home i una dona acusats de diversos robatoris a l’interior de vehicles. Anit, cap a les 23 h, també es va detenir un home com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació.

La Policia Local de Montornès ha practicat diverses detencions durant els darrers dies. Després de diversos dies d’investigació, la matinada de dimecres, la Policia Local va poder detenir dues persones en el moment que estaven robant en un vehicle a l’entorn del recinte firal. Atenent al modus operandi i a les indagacions realitzades, se’ls acusa també del robatori perpetrat recentment a altres vehicles. Els detinguts són un home resident a Montornès i una dona veïna de Mollet. Tots dos tenen antecedents penals i, després de ser lliurats als Mossos, van passar a disposició judicial, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

D’altra banda, ahir dijous, cap a les 23 h, una parella va requerir la Policia Local després de ser víctima d’un robatori amb violència i intimidació. La parella va haver de ser atesa a l’Hospital de Granollers. La Policia va detenir un home a la zona centre del poble com a presumpte autor dels fets. El detingut, veí de Montornès i sense antecedents penals que se sàpiguen, ha passat a disposició judicial aquest divendres. 

Canals de col·laboració ciutadana: 

Si teniu indicis, sospites o informació que pugui ser d’interès policial, contacteu amb la Policia Local: 
   - WhatsApp: 667 99 36 85 
   -  a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

Per a qualsevol emergència o servei policial urgent: 93 572 11 10

Arxivat a: Seguretat ciutadana
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona