CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Seguretat i prevenció als domicilis per evitar robatoris durant les vacances

Seguretat i prevenció als domicilis per evitar robatoris durant les vacances

14/07/2022

La Policia Local de Montornès aconsella assegurar el tancament de portes, finestres i balconeres, així com evitar deixar indicis de l’absència al domicili, entre altres mesures. Podeu consultar totes les recomanacions al díptic adjunt.

Durant el període de vacances són moltes les famílies que deixen les seves llars per marxar a segones residències, apartaments o hotels. És per això que la Policia Local recomana al veïnat tenir especial cura amb diversos aspectes per prevenir robatoris.

Entre els consells hi ha tancar la porta amb clau, assegurar el tancament dels possibles punts d’accés (portes, finestres, balconeres, portes de garatge...) i, en el cas de tenir alarma, posar-la tot i que la sortida sigui de curta durada (i a la nit de manera sectoritzada).

També es recomana no deixar indicis d’absència al domicili, com poden ser les plantes seques, la bústia plena o les persianes abaixades. En aquest sentit, es proposa deixar roba estesa, persianes mig abaixades i activar un programador horari d’encesa de llums per indicar que l’habitatge està ocupat.

En cas de ser víctima d’un robatori és important avisar ràpidament la Policia trucant al telèfon 93 572 11 10.

El díptic “Consells de seguretat als domicilis”, disponible a l’enllaç adjunt, recull tots els consells.

Arxivat a: Ciutadania, Seguretat ciutadana
imatge: topntp26

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona