CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local deté un home com a presumpte autor de diversos robatoris a domicilis

La Policia Local deté un home com a presumpte autor de diversos robatoris a domicilis

25/10/2022

A l’home se li van intervenir objectes presumptament sostrets de balcons, jardins i garatges. Una part dels objectes estan dipositats a les dependències de la Policia Local, a l’espera de ser identificats pels seus propietaris.

La Policia Local de Montornès va detenir la matinada de diumenge un home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. La detenció es va produir cap a les 5.45 h, quan durant un servei de patrulla ordinari els agents van detectar a l’entorn del Camí Fluvial una persona sospitosa que duia una bicicleta i carregava diversos objectes en un carretó.

Un cop identificat i atenent les explicacions incoherents de l’home en relació als objectes que duia, es va procedir a la intervenció del material, entre el qual hi havia una bicicleta, calçat, petits electrodomèstics, i diversos tipus d’eines.

En el decurs de la intervenció, la Policia Local va rebre la trucada d’una persona denunciant la comissió d’un robatori a casa seva. També es va poder constatar que alguns dels objectes sostrets coincidien amb els que portava la persona identificada, per la qual cosa la Policia va procedir a la seva detenció.

Posteriorment, la policia va rebre una segona trucada d’una altra persona comunicant també ser víctima d’un robatori al pati del seu domicili. També en aquest cas hi havia coincidència d’objectes entre el material sostret i l’intervingut.

El detingut, resident a Montornès i a qui consten antecedents per delictes similars, està acusat d’un presumpte delicte de robatori amb força. La Policia Local el va posar a disposició dels Mossos, perquè passés després a disposició judicial. 

La Policia Local informa a la ciutadania que encara hi ha objectes dipositats a les dependències de la prefectura pendents d’identificar. Es demana especialment al veïnat de la zona centre que revisi balcons, patis i garatges per verificar la possible falta objectes que es puguin trobar entre els intervinguts.

Les persones que reclamin els objectes hauran d’acreditar la legítima propietat per mitjà de factura o similar. (Podeu veure el material en la fotografia que acompanya aquesta informació).

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Material intervingut per la Policia Local
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona