CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Promoció Econòmica

Promoció Econòmica

Opcions

Notícies per data

  1. Copes de vins a la Gourmet-teca.
    11/10/2022
    Aquest mes l'OPEC i la Gourmet-Teca ofereixen diversos maridatges de vins DO Alella en el marc de la 7a edició del Vi+ del Consorci d'Enoturisme. Les propostes a Montornès tindran lloc cada dijous i el dissabte 15.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  2. Els i les assistents al Ple de la Taula Vallès Oriental Avança.
    04/10/2022
    Montornès ha estat l'amfitrió del primer Ple presencial de la Taula Vallès Oriental Avança des de l'inici de la pandèmia. Representants del Consell Comarcal, d'organitzacions empresarials i sindicals, així com regidors/es s'han trobat aquest dimarts a l'Espai Cultural Montbarri.
    Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
  3. VI edició dels Premis Lismivo
    23/09/2022
    Els premis s'adrecen a empreses que garanteixin el dret a la igualtat d’oportunitats i de tracte de les persones amb diversitat funcional. Les candidatures es poden presentar fins a l'11 d'octubre.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  4. Imatge del projecte "Montornès som comerç"
    09/09/2022
    El directori és accessible a l’enllaç https://compra.montornes.cat/. L’eina inclou un cercador que permet trobar els establiments per nom, sector econòmic i activitat. Cadascun disposa també d’una fitxa amb dades com l’ubicació, horaris, imatges i productes o serveis.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  5. Els establiments Iris formen part dels comerços adherits a la campanya.
    09/08/2022
    Les operacions de compra realitzades als establiments adherits a la campanya promoguda per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de Montornès han superat els 160.000 euros. Entre l’abril i el juny, les persones usuàries han fet compres per valor de 60.000 euros.
    Arxivat a: Consum, Promoció Econòmica
  6. imatge: gpointstudio
    08/07/2022
    En el marc del nou programa Treball i Formació subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dos veïns i dues veïnes del poble treballen en dos plans de millora de les zones verdes periurbanes i de la millora de la neteja i gestió de residus. La durada dels contractes és de 12 mesos.
    Arxivat a: Ciutadania, Ocupació, Promoció Econòmica
  7. .
    28/06/2022
    Les ofertes s'han de presentar telemàticament a través de l’eina “Sobre digital”, disponible en el perfil del contractant de l’Ajuntament fins al 7 de juliol. Les propostes han d’estar relacionades preferiblement amb el foment de l’Economia Social i Solidària, així com amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).
    Arxivat a: Promoció Econòmica
  8. Un moment del curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va.
    16/06/2022
    Dins del projecte de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral s’està duent a terme un curs per treballar de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va. La formació inclourà pràctiques al Casal de Vacances i a entitats esportives del poble i donarà l’oportunitat al jovent de presentar-se a un Pla d’Ocupació per dinamitzar el Cruyff Court de Montornès Nord.
    Arxivat a: Esports, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  9. Els cinc joves contractats com a peons de jardineria a la Brigada Municipal d’Obres.
    15/06/2022
    En els darrers dies cinc joves del poble que han participat en la Dimensió Sociolaboral s’han incorporat com a peons de jardineria i manteniment a la Brigada Municipal d’Obres. Al llarg de sis mesos realitzaran tasques al departament a la vegada que adquireixen competències pròpies de l’àmbit professional.
    Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
  10. Persones participants en la nova edició del programa Treball als Barris.
    28/04/2022
    Recentment un total de 12 persones han començat a treballar en diversos departaments de l’Ajuntament a partir d’una subvenció del programa Treball als Barris 2021 del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Durant sis mesos realitzaran tasques relacionades amb l’emprenedoria social, el feminisme, el reciclatge i la cura del medi ambient.
    Arxivat a: Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 4 de 17 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona