CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més compres de proximitat amb la targeta Moneder Montornès Som Comerç durant el 2n trimestre de l’any

Més compres de proximitat amb la targeta Moneder Montornès Som Comerç durant el 2n trimestre de l’any

09/08/2022

Les operacions de compra realitzades als establiments adherits a la campanya promoguda per l’Ajuntament i la Unió de Botiguers de Montornès han superat els 160.000 euros. Entre l’abril i el juny, les persones usuàries han fet compres per valor de 60.000 euros.

La targeta Moneder Montornès Som Comerç s’ha consolidat com a una eina indispensable a l’hora d’anar a comprar.

L’Ajuntament i la Unió de Botiguers de Montornès van posar en marxa la iniciativa durant la campanya de Nadal, i des de llavors s’ha superat el miler de persones usuàries registrades i un volum de vendes de més de 160.000 euros.

Segons les dades recollides a l’informe corresponent al segon trimestre de l’any, durant els mesos d’abril, maig i juny es van registrar operacions de compra per valor de més de 60.000 euros, una quantia que se suma als prop de 100.000 euros que hi havia al final del primer trimestre. El nombre d’operacions de compra es manté a l’entorn de 3.700.

A més, entre el febrer i el maig, les persones guanyadores dels més de 300 premis del sorteig de Nadal van poder bescanviar els vals a les botigues adherides a la campanya. La dotació global dels premis és de 15.000 euros.

Els avantatges de la targeta Moneder Montornès Som Comerç

El veïnat pot utilitzar la targeta descarregant-la de manera gratuïta a dispositius Android i IOS o bé donant el número del DNI a l’establiment en el moment de fer la compra. Els comerços adherits a la campanya de fidelització estan degudament identificats.

A banda del nombre d’usuaris i usuàries que es beneficien de descomptes i promocions, també va creixent la xifra d’establiments que hi participen, tot i que encara en falten de determinats sectors com el de la restauració.

Arxivat a: Consum, Promoció Econòmica
Els establiments Iris formen part dels comerços adherits a la campanya.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona