CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obert el termini de presentació d’ofertes per gestionar el Gastrobar de l’Sputnik

Obert el termini de presentació d’ofertes per gestionar el Gastrobar de l’Sputnik

28/06/2022

Les ofertes s'han de presentar telemàticament a través de l’eina “Sobre digital”, disponible en el perfil del contractant de l’Ajuntament fins al 7 de juliol. Les propostes han d’estar relacionades preferiblement amb el foment de l’Economia Social i Solidària, així com amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

L’Ajuntament ha convocat el procés de contractació de la gestió i l’explotació de l’espai Gastrobar, situat al Centre Juvenil Sputnik (carrer del Molí, 28).

La licitació està orientada cap al foment de l’Economia Social i Solidària.

La valoració de les propostes tindrà en compte diversos aspectes, com la idea de servei de bar i oferta gastronòmica; el compromís amb els productes frescos, de proximitat i de comerç just; l’estabilitat de la plantilla i la presentació d’una auditoria social de l’activitat duta a terme.

El contracte tindrà una durada de 4 anys amb la possibilitat de ser prorrogat fins a un màxim d’un any més. El plec d’adjudicació recull un cànon mínim de 6.000 euros l’any (IVA exclòs) a ingressar per l’Ajuntament. 

Foment dels valors gastronòmics amb productes frescos i de proximitat

Les empreses i les persones licitadores han de tenir en consideració que l’objectiu municipal és que el Gastrobar esdevingui un espai de referència en la restauració preferentment amb begudes i productes locals, de proximitat i de  kilòmetre zero, així com de productes frescos.

Paral·lelament ha de ser un espai sociocultural per al municipi que impulsi el foment de l’Economia Social i Solidària, així com els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).

El Gastrobar compta amb els espais necessaris per oferir els serveis de barra, de taula i de terrassa, respectant les normatives en matèria de seguretat alimentària.

L’espai disposa d’un escenari en què es pot desenvolupar activitat cultural.

Arxivat a: Promoció Econòmica
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona