CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Noves contractacions amb perspectiva de gènere dins dels Plans d’Ocupació Local

Noves contractacions amb perspectiva de gènere dins dels Plans d’Ocupació Local

28/04/2022

Recentment un total de 12 persones han començat a treballar en diversos departaments de l’Ajuntament a partir d’una subvenció del programa Treball als Barris 2021 del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Durant sis mesos realitzaran tasques relacionades amb l’emprenedoria social, el feminisme, el reciclatge i la cura del medi ambient.

Mitjançant la modalitat de Pla d’Ocupació Local, aquest mes un total de 12 persones s’han incorporat a la plantilla de treballadors i treballadores municipals. La contractació ha estat possible gràcies a una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), a través del programa Treball als Barris 2021.

Enguany el SOC ha subvencionat dues iniciatives que incorporen la perspectiva de gènere. D’una banda, la quarta edició del projecte Dones amb Talent, que pretén oferir formació i coneixements sobre Economia Social i Solidària a veïnes que es troben en situació d’atur. Durant la formació impartida prèviament, les dones han elaborat projectes que posen al centre les necessitats socials, culturals i de lleure de la ciutadania, així com aspectes que tenen a veure amb el medi ambient, el feminisme i l’alimentació saludable. Algunes de les 5 dones contractades tindran la possibilitat de desenvolupar una part dels seus projectes mentre realitzen el Pla d’Ocupació Local. També podran incorporar-se al projecte comunitari d’altres veïnes que han fet la formació i que té el suport de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental.

D’altra banda, s’han contractat 7 persones que també estaven a l'atur (4 dones i 3 homes) a partir del projecte Gestió de residus, Neteja viària i Economia Circular. Un total de 10 persones han rebut formació en l’àmbit del reciclatge i la cura del medi ambient.

Els Plans d’Ocupació Local es perllongaran fins al 19 d’octubre de 2022, segons les previsions. Durant aquest període les persones contractades també podran millorar les seves competències lingüístiques en català i castellà i aquelles relacionades amb les noves tecnologies.

L’alcalde, José A. Montero, els ha donat la benvinguda en un acte celebrat en els darrers dies a l’Ajuntament.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Persones participants en la nova edició del programa Treball als Barris.
Acte de benvinguda amb l'alcalde de les persones participants en el programa Treball als Barris.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona