CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la convocatòria de la VI edició dels Premis Lismivo

Oberta la convocatòria de la VI edició dels Premis Lismivo

23/09/2022

Els premis s'adrecen a empreses que garanteixin el dret a la igualtat d’oportunitats i de tracte de les persones amb diversitat funcional. Les candidatures es poden presentar fins a l'11 d'octubre.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha obert una nova convocatòria, la sisena, dels Premis i distintius Lismivo per reconèixer les empreses del Vallès Oriental que treballen per la integració laboral de les persones amb diversitat funcional.

En aquesta edició es valorarà la tasca social de les empreses i la responsabilitat social corporativa corresponent a l’any 2021. Poden ser beneficiàries d’aquest distintiu, exclusivament, les societats de capital o les cooperatives amb centre de treball a la comarca del Vallès Oriental i amb contractes de treball de persones amb diversitat funcional en el mateix centre.

La convocatòria de sol·licituds romandrà oberta fins a l'11 d'octubre. Les candidatures s’han de presentar en el registre electrònic del Consell Comarcal mitjançant instància genèrica. Tota la informació es pot consultar al web del Consell Comarcal.

Entre els criteris que es tenen en compte a l'hora de valorar les candidatures, hi ha el percentatge de contractació de persones amb discapacitat, l'adquisició de productes o serveis provinents de centres especials d’ocupació o l'aplicació de criteris de responsabilitat social corporativa relacionats amb el medi ambient, entre d'altres.

La planta de l'empresa TI Automotive Systems a Montornès, un exemple

La Dona d'Aigua de l'edició anterior dels Premis Lismivo va anar a parar a l'empresa TI Automotive Systems amb seu a Montornès i especialitzada en el subministrament integral de sistemes de transport i magatzematge de combustible.

Els premis van reconèixer el monitoratge mensual que duu a terme la companyia sobre el percentatge de la plantilla amb discapacitat amb l'objectiu de mantenir-lo i ampliar-lo. També es va posar en valor el sistema de mitjans d'ajuda de l'organització per afavorir el creixement personal de cada treballador/a.

L'empresa, a més, treballa amb la Fundació Privada Vallès Oriental per a Disminuïts Psíquics.

Arxivat a: Promoció Econòmica
VI edició dels Premis Lismivo
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona