CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més de mig centenar d’establiments adherits al directori del projecte “Montornès Som Comerç”

Més de mig centenar d’establiments adherits al directori del projecte “Montornès Som Comerç”

09/09/2022

El directori és accessible a l’enllaç https://compra.montornes.cat/. L’eina inclou un cercador que permet trobar els establiments per nom, sector econòmic i activitat. Cadascun disposa també d’una fitxa amb dades com l’ubicació, horaris, imatges i productes o serveis.

Montornès desenvolupa des de fa mesos el projecte “Montornès Som Comerç”, amb accions coordinades amb la Unió de Botiguers per promocionar el comerç local. El projecte, presentat al Nadal, ha inclòs actuacions com el sorteig de 15.000 euros en premis per impulsar la targeta moneder i l’app que duu associada. 

Dins el programa "Montornès Som Comerç", també hi ha la creació d’un directori d’establiments que s’ha anat implementant durant els darrers mesos.

Actualment l’eina ja compta amb més de mig centenar d’establiments, entre petit comerç i petita empresa.

El directori és accessible a l'enllaç https://compra.montornes.cat/ . També s'hi pot arribar des de l’app de l’Ajuntament de Montornès (disponible per a iOS i Android), des de la pàgina d'inici del web municipal i des de l'àmbit del Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç).

S’hi poden veure els establiments ubicats al mapa i fer cerques per nom, sector econòmic i activitat concreta. Cada establiment, a més, té una fitxa amb les seves dades de contacte, horaris, imatges i la descripció de productes i serveis. 

Arxivat a: Promoció Econòmica
Imatge del projecte "Montornès som comerç"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona