CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més oportunitats laborals per a persones majors de 45 anys i dones en situació d’atur

Més oportunitats laborals per a persones majors de 45 anys i dones en situació d’atur

08/07/2022

En el marc del nou programa Treball i Formació subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), dos veïns i dues veïnes del poble treballen en dos plans de millora de les zones verdes periurbanes i de la millora de la neteja i gestió de residus. La durada dels contractes és de 12 mesos.

A partir del programa Treball i Formació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament (OPEC) ha contractat quatre persones veïnes del poble. Es tracta de dos homes que formen part de la línia MG45 (per a majors de 45 anys) i dues dones de la línia DONA (adreçada a dones en situació d’atur, incloent les víctimes de violència de gènere). Tots quatre tenen un contracte de 12 mesos.

D’una banda, a través del projecte de la línia MG45, anomenat Pla de millora de les zones verdes municipals periurbanes, els homes contractats realitzen tasques de neteja i manteniment a zones verdes ubicades fora del nucli urbà, espais industrials i arbrat viari i barris no asfaltats. L’objectiu de l’actuació és millorar l’estat de zones poc transitades i evitar-ne el deteriorament.

D’altra, mitjançant la línia DONA, s’ha impulsat el Pla de millora de la neteja i gestió de residus municipals. D’aquesta manera, les dues dones contractades treballen en el reforç de la neteja viària i intenten pal·liar la problemàtica dels abocaments de residus il·legals que esporàdicament tenen lloc tant a les zones periurbanes com al centre del poble.

A través del programa, els quatre veïns i veïnes obtindran experiència laboral desenvolupant tasques professionals per millorar la seva ocupabilitat. A més de la feina, han realitzat una formació transversal coordinada amb altres municipis de la comarca. El curs ha inclòs continguts d’habilitats de comunicació (de 30 hores) i de treball en equip (també de 30 hores).

Arxivat a: Ciutadania, Ocupació, Promoció Econòmica
imatge: gpointstudio
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona