CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Un total de 14 joves es formen en la dinamització esportiva

Un total de 14 joves es formen en la dinamització esportiva

16/06/2022

Dins del projecte de foment de l’ocupació juvenil Dimensió Sociolaboral s’està duent a terme un curs per treballar de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va. La formació inclourà pràctiques al Casal de Vacances i a entitats esportives del poble i donarà l’oportunitat al jovent de presentar-se a un Pla d’Ocupació per dinamitzar el Cruyff Court de Montornès Nord.

Aquests dies arriba a la seva fi el curs de dinamitzador/a poliesportiu/va que un total de 14 joves estan seguint en el marc del projecte de foment de l’ocupació Dimensió Sociolaboral, com a part del Pla de Resiliència Local de la Diputació de Barcelona.

Des del 30 de maig, els i les participants cursen una formació teòrica i pràctica de 100 hores a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes. Després de treballar els blocs comuns, de joc i esports, de gestió d’entitats esportives i de primers auxilis, realitzaran 150 hores de pràctiques al Casal de Vacances i/o a entitats esportives del poble.

Els i les joves tenen entre 16 i 29 anys, estan inscrits a la borsa de treball municipal i es troben en procés de recerca de feina. Tenen la titulació de l’ESO o l’equivalent, que és un dels requisits indispensables per poder fer el curs.

Com a part de la pràctica, la formació inclourà una jornada poliesportiva el 19 de juny al CEM Les Vernedes perquè l’alumnat de 1r a 4t de primària pugui entrar en contacte amb diverses disciplines esportives.

Preparant el jovent per entrar en contacte amb el món laboral

Una vegada acabada la formació el 23 de juny, els i les joves que l’hagin superat podran participar en un procés de selecció d’un Pla d’Ocupació de tres monitors/es dinamitzadors/es poliesportius/ves. Les persones seleccionades dinamitzaran l’espai esportiu Cruyff Court ubicat a l’antic camp de futbol de Montornès Nord que entrarà en funcionament en els propers mesos. Tindran un contracte de sis mesos, a mitja jornada i en horari de tardes.

Arxivat a: Esports, Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
Un moment del curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va.
Un moment del curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va.
Un moment del curs de monitor/a dinamitzador/a poliesportiu/va.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona